باسلام . با قسمت پنجم آموزش کامل وردپرس که قسمت پایانی آموزش های می باشد در خدمت شما هستیم . در قسمت گذشته ما به آموزش ایجاد صفحات ، ایجاد فرم تماس و استفاده از ابزارک ها پرداختیم . در این قسمت که مهم ترین قسمت آموزش های می باشد ، به آموزش ارسال پست صحیح و تکمیل بخش سئو می پردازیم . این بخش از آن جهت مهم است که اگر به خوبی تکمیل شود باعث پیشرفت صحیح سایت وردپرسی شما خواهد شد ولی اگر به صورت غیر استاندارد تکمیل و منتشر شود ، نه تنها باعث پیشرفت شما نخواهد شد ، بلکه اتفاقاتی مانند اسپم شناخته شدن سایت شما و پنالتی شدن توسط گوگل و سایر موتور های جستجو خواهد شد . در ادامه با ما همراه باشید :
آموزش ارسال پست استاندارد و سئو در وردپرس :
همانطور که خدممتون عرض کردم این بخش مهم ترین بخش برای یک سایت به شمار می آید . ابتدا لازم است شما وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و پس از آن به بخش نوشته ها >> افزودن نوشته بروید تا محیطی برای ایجاد یک نوشته جدید مشاهده کنید .
پس از ورود به محیط ایجاد نوشته جدید ، شما بخش هایی را مشاهده می کنید که نیاز است آن ها را به طور صحیح و کامل ، تکمیل کنید .
عنوان نوشته : این قسمت ، نام نوشته شما را از شما درخواست می کند . برای مثال اگر موضوع شما درباره نرم افزار کامپیوتر باشد ، عبارت < دانلود نرم افزار کامپیوتر > را باید وارد کنید .
محتوای نوشته : در این بخش توضیحی درباره نوشته ایجاد شده باید بنویسید . در تکمیل این بخش خیلی دقت کنید . در واقع تمامی تنظیمات سئو برای این بخش انجام می شود ، یعنی اگر این بخش را با کلمات مناسب تکمیل کردید ، مطلب شما استاندارد و موجب پیشرفت شما خواهد شد ! اما اگر به طور ناصحیح تکمیل کردید ، اگر در پسرفت شما تاثیری نداشته باشد ، در پیشرفت تاثیری نخواهد داشت !!! پس در پر کردن این بخش کامل کنید . دقت کنید که مطالب کپی توسط گوگل و سایر موتور های جستجو اسپم شناخته می شوند . پس جدا از کپی مطالب سایر سایت ها ، خودداری کنید . پس از تکمیل این بخش شما نیاز دارید بخش های دیگر را نیز تکمیل کنید .
در این بخش شما تنظیماتی را مشاهده می کنید که می توانید نوع پاراگراف ها ، فونت ، سایز نوشته ها و … را تغییر دهید .
دسته بندی مطالب هنگام افزودن نوشته در وردپرس :
در بخش بعدی شما باید دسته ها را تکمیل کنید . برای ایجاد دسته از بخش نوشته ها >> دسته ها می توانید دسته مورد نظر خود را اضافه کنید . از بخش دسته شما باید نوع دسته بندی مطلب را انتخاب کنید . دسته بندی ها به شما این امکان را می دهند که مطالب خود را دسته بندی و مرتب کنید تا اگر آن را نیاز داشتید در دسته خاص مطالب دنبال آن بگردید و اتلاف وقت صرفه جویی کنید .
در بخش بعدی یعنی برچسب ها ، شما باید برچسب هایی مرتبط با موضوع ایجاد کنید . برای مثال بنده برای مطلب نرم افزار خود این برچسب ها را انتخاب می کنم :
دانلود,نرم افزار,موبایل,کامپیوتر
تصویر شاخص مطالب وردپرس :
پس از تکمیل بخش برچسب ها باید تصویر شاخصی برای مطالب خود قرار دهید . البته ناگفته نماند همه ی قالب های وردپرس از شاخص پشتیبانی نمی کنند و در صورتی که پیروی نکنند این قسمت در هنگام ارسال پست نمایش داده نخواهد شد !
در بخش بعدی شما باید تنظیمات سئو را به طور کامل تکمیل کنید تا مطلب شما مفید واقع گردد . در بخش سئو مطلب شما بخش هایی را مشاهده می کنید که باید تکمیل گردد .
پیش نمایش کوچک در تنظیمات سئو نوشته :
این بخش درواقع عنوان مطالب شما را فراخوانی می کند که می توانید آن را تغییر دهید . این بخش نمایش نحوه ایندکس مطالب در موتور های جستجو را نمایش می دهند .
کلیدواژه کانونی در تنظیمات سئو نوشته :
این بخش در همان طور که از نامش پیداست کانونی ترین کلید واژه شماست !!! مثلا اگر شما در پست یک پست ، مطلب دانلود ارسال می کنید و در این مطلب عبارت های : دانلود نرم افزار ، دانلود بازی ، دانلود آهنگ ، دانلود والپیپر و … وجود دارد ، کلید واژه شما کلمه دانلود است و باید در بخش کلید واژه کانونی قرار دهید .
عنوان سئو در تنظیمات سئو نوشته :
همانگونه که در بالا توضیح داده شد ، اگر میخواهید عنوانی که در موتور های جستجو ایندکس می شوند با نام عنوان مطالب در سایت متفاوت باشند لازم است این بخش را تکمیل کنید . این بخش و نحوه ایندکس مطلب در پیش نمایش کوچک شما نمایان خواهد شد .
توضیحات متا در تنظیمات سئو نوشته :
زمانی که شما موضوعی را در گوگل جستجو می کنید ، زیر عنوان متنی حدود 2 خط مشاهده می کنید که بخشی از مطلب را نمایش می دهد . شما نیز نیاز دارید این بخش را کامل کنید تا جستجوکننده هنگام جستجوی مطلب شما ، توضیح کوتاهی درباره موضوع را بخواند و تصمیم بگیرد که با سایت شما وارد شود یا خیر ! پس در تکمیل این بخش دقت کنید .
کلمات کلیدی متا :
این بخش در واقع کار برچسب ها را برای مطالب انجام می دهند . شما می توانید برچسب ها را کپی کرده و در این قسمت درج کنید . البته دقت کنید کلمات باید با نشانه ی ( , ) از هم جدا شوند .
اگر مطالب بالا را به درستی انجام دهید مطالب شما در گوگل رتبه خوبی دریافت می کنند .
در بخش بعدی یعنی بخش انتشار شما باید تاریخ و زمان انتشار مطالب ، خصوصی یا عمومی بودن مطالب و نوع مطلب ( پیشنویس ، منتشر شده ، برای بازبینی ) را مشخص کنید .
وضعیت بخش انتشار ارسال مطلب در وردپرس :
در این بخش شما نوع پست را مشخص می کنید . اگر میخواهید این مطلب را پس از بازبینی مجدد انتشار دهید ، بر روی گزینه پیش نویس و بازبینی قرار دهید و اگر می خواهید مطلب شما منتشر شود بر روی کلید انتشار کلیک کنید .
وضعیت انتشار ارسال مطلب در وردپرس :
– خصوصی :
اگر مطلب شما خصوصی است و فقط خودتان باید آن را مشاهده کنید ، بر روی این گزینه قرار دهید .
– عمومی :
اگر می خواهید مطلب شما را همه ی کاربران و بازدیدکنندگان مشاهده کنند بر روی این بخش قرار دهید .
– رمز دار :
اگر دوست دارید افراد خاصی مطلب شما را مشاهده کنند ، برای مطلب خود رمزی مشخص نموده تا هر بازدیدکننده با استفاده از این رمز ، امکان مشاهده مطلب شما را داشته باشد .
انتشار مطلب در وردپرس :
اگر دوست دارید مطلب شما در همان لحظه در سایت منتشر شود ، گزینه انتشار را بزنید تا مطلب انتشار یافته را ببینید . اما اگر دوست دارید زمان انتشار مطلب را تغییر دهید ، لازم است تاریخ و ساعت را مشخص کرده و سپس بر روی زمان بندی کلیک کنید تا در زمان مشخص شده ، مطلب شما در سایت منتشر شود . این بخش کاربرد زیادی دارد . مثلا شما ده مطلب آماده دارید که دوست ندارید همه ی ده مطلب همزمان در سایت منتشر شود ، با زمان بندی مطالب می توانید آنها را طی چند روز در سایت به صورت خودکار منتشر کنید .
بخش پنجم یعنی بخش پایانی آموزش کامل وردپرس نیز به پایان رسید . امیدوارم از همه قسمت های این آموزش بهره کافی برده باشید و اکنون خودتان بتوانید سایتی پر محتوا را راه اندازی کنید . منتظر نظرات خوب شما درباره این قسمت از آموزش کامل وردپرس نیز هستیم . بنده خیلی دوست دارم از کیفیت آموزش ها مطلع شوم ، لطفا 30ثانیه از وقت گران بهایتان را صرف ارسال نظرات خود درباره این پنج قسمت آموزش کنید . منتظر آموزش های بعدی ما باشید .
موفق باشید…
مقالات مرتبط :
آموزش کامل وردپرس – نصب وردپرس – قسمت اول
آموزش کامل وردپرس – نصب قالب و افزونه – قسمت دوم
آموزش کامل وردپرس – سئو کلی – قسمت سوم