واژه Keyword Stuffing که اصطلاحا به آن استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی گفته می شود ترفندی برای نشان دادن کلمات کلیدی صفحه به گوگل بود.  در این روش خیلی از سئوکاران و مدیران سایت با تکرار زیاد کلمات کلیدی به گوگل میفهماندند که صفحه موردنظرشان با چه کلمات کلیدی می خواهد رتبه بگیرد.

این تکنیک در گذشته بسیار کار آمد بود ولی با به روز شدن الگوریتم های گوگل این روش دیگر ناکارآمد شده و استفاده از این روش تخلف محسوب می شود و گوگل شمارا جریمه می کند.

در این مقاله به شما خواهیم گفت چه روشی را جایگزین Keyword Stuffing کنید که گوگل آنرا تخلف محسوب نکند.

Keyword Stuffing چیست؟

همانطور که در بالا هم با آن اشاره کردیم بمباران کلمات کلیدی ( Keyword Stuffing ) به این صورت است که با تکرار بیش از حد کلمات کلیدی و لینک دهی و بولد کردن آن ها کاری کنیم که گوگل را از کلمه کلیدی صفحه امان مطلع کنیم که در گذشته با هدف اینکه یک کلمه کلیدی خاص در صفحه را سئو کنیم استفاده می شد.

اما مدت هاست گوگل با معرفی الگوریتم رنک برین اعلام کرده که دیگر برای شناسایی کلمات کلیدی نیاز تکرار بیش از حد آن ندارد. این الگوریتم معیار های دیگری را هم برای رتبه بندی در نتایج جست وجو لحاظ می کند. همچنین رنک برین قادر است ارتباط بین کلمه کلیدی و محتوای صفحه را تشخیص دهد و به همین دلیل است که تکنیک Keyword Stuffing دیگر به کار نمی آید.

ناگفته نماند که گوگل قبل از معرفی الگوریتم رنک برین نیز قادر به شناسایی مفهوم محتوای صفحه شده بود تا اینکه گوگل رسما اعلام کرد Keyword Stuffing را دیگر به عنوان اسپم شناسایی می کند و استفاده از آن موجب جریمه سایت از طرف گوگل خواهد شد.

روش های رایج استفاده از Keyword Stuffing که قبلا استفاده می شد

1-استفاده در محتوا

تکنیک بمباران کلمات به شکل های مختلفی انجام می شد که متداول ترین آن استفاده در محتوا بود در این روش محتوا نویس یا مدیر سایت انقدر کلمه کلیدی را تکرار میکرد که برای خواننده آزار دهنده بود.

Keyword Stuffing

چراکه تکرار بیش از حد کلمات محتوا را از موضوع اصلی خارج می کند و باعث می شود کیفیت محتوا از بین برود.

2-استفاده در عنوان

روش دیگر استفاده از Keyword Stuffingاستفاده در عناوین صفحات بود. یعنی نویسنده سایت تلاش می کرد حتما عناوین صفحه رابا چند کلمه کلیدی پر کند که حتی فکر به آن هم میتواند غیر قابل تحمل باشد.

 توضیحات متا صفحه

3-استفاده در توضیحات متا صفحه (Description)

روش سوم تعدد زیاد کلمات کلیدی در قسمت توضیحات صفحه یا همان Description بود و به این صورت انجام می شد که تمام کلمات کلیدی با یک کاما پشت سر هم ردیف می شد و هیچ جذابیتی در جذب کاربران وجود نداشت.

در حال حاضر دیگر این ترفند ها نا کارآمد هستند و پیشنهاد می شود فقط یک بار از کلمه کلیدی خود در عنوان و یا توضیحات صفحه استفاده کنید.

سعی کنید اکثر اوقات در عنوان و در توضیحات متای صفحه تان یک بار از کلمه کلیدی و مترادف یا هم خانواده استفاده کنید و تا میتوانید توضیحات متا اتان را جذاب بنویسید.

تذکر : هرگز از این روش استفاده نکنید

روشی که بهتون هشدار میدم هیچ وقت ازش استفاده نکنید و با استفاده ازش موجب میشه سایتتون پنالتی بشه استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی به همراه لینک در محتوای صفحه است.

چگونه این اتفاق می افتد؟ زمانیکه کلمه کلیدی چندین بار در صفحه تکرار شده باشد و به یک صفحه خاص هم لینک شده باشد.مثلا کلمه “دیجیتال مارکتینگ” به صفحه اول لینک شده باشد و همچنین چندین با تکرار شده باشد. نهایتا بیش از 2یا 3 بار کلمه کلیدی را در صفحه به یک صفحه دیگر لینک ندهید.

چگونه از تکرار کلمات کلیدی جلوگیری کنیم؟

یکی از روش هایی که از کلمات کلیدی زیاد استفاده نکنید این است که از مترادف و هم خانواده کلمه کلیدی اتان استفاده کنید سعی کنید بیشتر به مفهوم موضوع فکرکنید و سعی کنید مقالتان را کامل بنویسید.

با این روش هم کاربر از تعدد کلمات کلیدی خسته نمی شود و هم گوگل از محتوایتان خوشش می آید.

مطمئنا گوگل با الگوریتم رنک برین بدون تمرکز بر روی کلمه کلیدی و با تمرکز بر روی مفهوم محتوایتان کاربران را به سمت سایت شما هدایت می کند.

چند بار باید از کلمه کلیدی در محتوا استفاده کنیم؟

تا به الان کسی در باره تعداد کلمات کلیدی صحبتی نکرده ولی بهتر است در هر هزار کلمه حداقل 10 بار کلمه کلیدی استفاده شود.همچنین در هر بند از نوشته اتان حداقل یک بار از کلمه کلید اتان استفاده کنید.

جمع بندی

در این مقاله سعی کردیم شکل صحیح استفاده از کلمات کلیدی را به شما آموزش دهیم و اینکه چه کارهایی موجب آسیب رساندن به سئوی سایتتان می شود.