دیروز درباره نرخ فرار به شما توضیح دادیم . توضیح دادیم که نرخ فرار چیست . امروز میخواهیم درباره روش های کاهش نرخ فرار برای شما توضیح دهیم . سعی میکنیم این روش هارا با هم بررسی کنیم و به جمع بندی برسیم . البته همانطور که در مطلب قبلی گفته شد در حالتی که شما صفحه لندینگ پیج دارید نیازی به نگرانی از بالا رفتن نرخ فرار نخواهید داشت .

روش های کاهش نرخ فرار

درباره روش های کاهش نرخ فرار چندین نوع مختلف از این روش ها را میتوان پیدا کرد . این موضوع را نیز میتوان به زیر دسته های سئو مرتبط دانست که هر چه سئو سایت شما بالاتر باشد و البته Heo نیز قوی باشد باعث میشود این نرخ کاهش یابد . در ادامه به این روش ها اشاره خواهیم کرد :

1- مطالب قدیمی خود را بروز کنید 

اگر کسب و کار شما مانند دنیای کامپیوتر است ، نمیتوانید به اطلاعات قدیمی استناد کنید . روزانه و حتی ساعتی پیشرفت های جدیدی در عرصه کامپیوتر و موارد مشابه به وجود می آید . فکر کنید شما در بازار بورس فعالیت میکنید و میخواهید قیمت ها را در اختیار کاربران قرار دهید . این اطلاعات نمیتواند مربوط به یک یا دو سال پیش باشد چون لحظه ای بازار بورس تغییر میکند . اکثر صنف ها به همین صورت هستند و مطالب باید به روز باشد . برای اینکه مطالب گذشته خود را مشاهده کنید میتوانید در گوگل این عبارت را جستجو کنید .

Site:ivahid.com 2014

توجه کنید که برای جستجو در سایت خودتان به جای آدرس آی وحید سایت خود و به جای سال 2014 ، سال مد نظر خود را وارد کنید .

2- از پاپ آپ استفاده نکنید مگر هنگام خروج کاربر

استفاده از پاپ آپ و یا ریدایرکت های بی مورد بسیار آزار دهنده است و باعث میشود کاربر از سایت شما دور شود . تنها در صورتی میتوانید پاپ آپ به کاربر نشان دهید که بخواهد از سایت شما خارج شود .

3- نوشتن پاراگراف های کوتاه تر

کاربران امروزی کمی بی حوصله اند . شاید با جملات و پاراگراف های کوتاه تر بتوانید بهتر مطلب را به آنها توضیح دهید . کاربر هر چه بتواند در متن کوتاه تر نتیجه بهتری بگیرد راضی تر خواهد بود .

4- کلمات ایهامی را بررسی کنید

کاربر ممکن است کلمه ای را جستجو کند و دقیقا سایت شما را با همان کلمه پیدا کند اما کلمه کلیدی مورد استفاده شما با این حال که دقیقا همان کلمه است اما معنی و مفهوم دیگری داشته باشد . این مورد نیز باعث میشود که ورودی شما مقداری افزایش داشته باشد اما به همان اندازه نرخ فرار شما بیشتر شود .

5- سایت خود را برای سایر زبان ها نیز ترجمه کنید

این روش باعث میشود که ورودی بسیار زیادتری برای سایت خود داشته باشید . فکر کنید مطلب شما فارسی است و مخاطبان شما فارسی زبان میباشند . این سایت محدود به کشور ایران است . اما اگر سایتتان چند زبانه یا حداقل دارای زبان انگلیسی اضافی باشد میتوانید بازدیدهای خود را افزایش دهید . هر چه میزان بازدید سایت بیشتر شود بر اساس محاسبه نرخ فرار که تعداد نشست های تک صفحه ای تقسیم بر تعداد کل بازدید ها میباشد این مقدار نیز برای شما کمتر خواهد شد .

6- صفحه 404 خود را بهینه کنید

صفحه 404 خود را از این حالت ساده که فقط میگوید مطلب مورد نظر شما پیدا نشد دور کنید . سعی کنید در کنار آن صفحه و نوشته 404 گزینه ای به سایت خود اضافه کنید که کاربر بتواند مقالات شما را مرور کند . همین کار باعث میشود کاربر کمی بیشتر درون سایت شما بماند .

7- لینک های شکسته خود را کاهش دهید

کاهش لینک های شکسته باعث میشود کاربر کمتر خطا مشاهده کند و حتی صفحه 404 را ببیند . هر چه لینک های شکسته کمتر باشد بازدید کاربر از سایت شما بیشتر خواهد شد و او را زود ناامید نخواهید کرد .

8- تمام لینک های خروجی خود را در پنجره جدید باز کنید

اگر شما از وردپرس استفاده میکنید میتوانید از افزونه برای بازکردن لینک ها خروجی در پنجره جدید استفاده کنید .  این افزونه خودش کار را به راحتی برای شما انجام خواهد داد . باید به گونه ای کار کنید که لینک های خارج کننده کاربر از سایت شما در یک پنجره یا زبانه دیگر باز شود که کاربر سایت شما را از دست ندهد .

9- سرعت بارگزاری سایت خود را افزایش دهید

هر چه سرعت سایت شما بالاتر باشد ، کاربر نیز علاقه بیشتری به بودن در سایت شما نشان خواهد داد و زیاد منتظر باز شدن صفحه برای خواندن مطالب شما نخواهد شد .

10- لینک های داخلی سایت خود را افزایش دهید

سعی کنید لینک های داخلی سایت خود را افزایش دهید و یا در هر کدام از مفاله های خود از دو لینک حداقل از سایت خود استفاده کنید تا کاربر به سراغ دیگر مطالب مفید سایت شما نیز برود .

11- طراحی سایت خود را زیباتر کنید

هر چه طراحی سایت زیبا تر باشد کاربر علاقه بیشتری به بودن در سایت شما نشان میدهد . سعی کنید به این مورد نیز توجه کنید . راحتی کاربر در پیدا کردن مقالات مختلف در سایت شما و یا ظاهر دسته بندی مناسب میتواند نرخ فرار سایت شما را کاهش دهد .

12- سعی کنید سایتتان با اکثر مرورگرها همخوانی داشته باشد

درست است که امروزه میزان استفاده کروم و فایرفاکس و حتی safari در سیستم عامل مک بالاترین رده ها را به خود اختصاص داده اند اما شما باید سایت خود را مناسب با تمام مرورگر ها طراحی کنید . اینترنت اکسپلورر و اوپرا و حتی سایر مرورگرهای دیگر اگر سایت شما را به خوبی باز کنند و نمایش دهند کاربر بیشتری به سایتتان جذب خواهد شد .

13- سایت خود را ریسپانسیو کنید

سعی کنید سایت خود را ریسپانسیو کنید تا کاربران موبایلی به راحتی بتوانند سایت شما را مرور کنند . شما باید به کاربر خود احترام بگذارید و سعی کنید راحتی را برای او فراهم کنید . نه اینکه صرفا یک سایت آماده کنید که فقط با سیستم و اندازه رزولوشن خاصی به صورت کامل باز شود . تمامی قسمت ها باید سازگاری کامل داشته باشند .

امیدوارم که از مطلب روش های کاهش نرخ فرار استفاده کافی برده باشید . اگر میخواهید از میزان نرخ فرار سایت خود آگاه شوید میتوانید سایت دکتر رنک از زیر مجموعه های آی وحید را بررسی کنید . فقط کافیست آدرس سایت خود را ثبت کنید و پس از آن از گرفتن آمار دقیق درباره سایت خود لذت ببرید .