7 گام ساده برای طراحی سایت
زمانی که صحبت از طراحی وب سایت می شود، طراحان سایت معمولا به موضوعات فنی مانند فریم ها، کدها و مدیریت محتوای سایت فکر می کنند؛ اما طراحی فوق العاده و منحصر به فرد یک سایت، به چگونگی قرار دادن دکمه رسانه های اجتماعی یا حتی تصاویر خیره کننده ربطی ندارد! طراحی اصولی و ایجاد یک وب سایت، به استراتژی دقیقی نیاز دارد که در این نوشته از آی وحید با آن بیشتر آشنا خواهید شد.
وب سایت هایی که به صورت حرفه ای طراحی می شوند، فراتر از یک وب سایت زیبا هستند. وب سایتی که به صورت حرفه ای طراحی شده باشد، بازدیدکنندگان را جذب می کند و اطلاعات مفید و کاربردی را از طریق متن، تصویر، ویدئو و… به کاربران منتقل می کند. هم چنین کاربران را به سمت تعامل بیشتر سوق می دهد. وب سایت حرفه ای، وب سایتی است که هر قسمت آن، هدفمند باشد و هدف مشخصی را دنبال کند.
وب سایت های حرفه ای، هم فروش بالایی دارند و هم تعداد کاربرانشان بسیار زیاد است؛ اما چگونه می توان وب سایتی زیبا، حرفه ای و هدفمند داشت؟ برای داشتن چنین وب سایتی، شما باید یک فرآیند جامع و دقیق طراحی سایت را دنبال کنید که هم باعث زیبا شدن ظاهر سایت می شود و هم عملکرد سایت را هدفمند می کند.
7 گام ساده برای طراحی سایت را بشناسید !
وب سایت آی وحید، برای طرحی سایتهای مشتریانش، این 7 مرحله را پشت سر می گذارد:
- شناسایی هدف وب سایت : هدف ادر ابتدا می پرسیم هدف این وب سایت چیست؟ چگونه می توان وب سایتی طراحی کرد که مشتریان راضی و کاربران زیادی داشته باشد؟ ایده فعالیت این وب سایت چیست؟
- تعریف دامنه : هنگامی که اهداف سایت را شناسایی کردیم، می توانیم دامنه سایت را مشخص کنیم. دامنه سایت، نامی است که سایت با آن شناخته می شود. به علاوه، به امکانات و صفحاتی فکر می کنیم که آن وب سایت نیاز دارد تا به اهدافش برسد. هم چنین برای راه اندازی سایت، بازه زمانی خاصی را مشخص می کنیم.
- ایجاد نقشه سایت و قالب کلی سایت : وقتی حوزه فعالیت سایت مشخص شد، می توانیم نقشه سایت را طراحی کنیم. نقشه سایت، ارتباط بخش های مختلف سایت را برقرار می کند. با کشیدن نقشه سایت مشخص می کنیم که بخش های مختلف سایت و محتواهای آن، چگونه به یکدیگر متصل شوند و کاربر در سایت، چه مسیری را طی کند؟
- ایجاد محتوا برای هر صفحه از سایت : در این مرحله، تصویر بزرگتری از سایت خواهیم داشت و می توانیم محتوای هر صفحه از سایت را به صورت شخصی سازی شده ایجاد کنیم. در این قسمت، به موضوع بهینه سازی موتورهای جستجو هم توجه می کنیم تا تمام صفحات سایت، متمرکز روی یک موضوع واحد باشند. داشتن محتوای واقعی و کاربردی، برای مرحله بعدی کار واقعا ضروری است.
- عناصر بصری : با استفاده از معماری سایت و محتویات سایت، می توانیم المانهای بصری را انتخاب کنیم. برای انتخاب سبک ظاهری و نمای سایت، از مشتری می خواهیم سلیقه اش را با ما در میان بگذارد. بعد از اینکه به سلیقه مدیر سایت پی بردیم، تلاش می کنیم تا زیباترین و جذاب ترین نما را برای سایت او ایجاد کنیم.
- تست کردن سایت و گرفتن بازخورد : تا به اینجا، تمام صفحات سایت ایجاد شده است و چگونگی نمایش آنها نیز مشخص است. بنابراین باید بررسی کنیم که آیا سایت به درستی کار می کند یا خیر؟ آیا لینکهای سایت درست هستند یا بعضی از لینکها شکسته هستند؟ برای تست کردن بخش های مختلف سایت، هم به صورت دستی این کار را انجام می دهیم و هم از ابزارهای مختلف مانند خزنده های اتوماتیک استفاده می کنیم. با این کار، همه مسائل مربوط به تجربه کاربر را بررسی می کنیم و از درست بودن لینکها و صفحات سایت مطمئن می شویم.
- تحویل نهایی سایت : زمانی که همه چیز به درستی کار می کند و ظاهر سایت زیبا و بی نقص شود، سایت را به صاحبش تحویل می دهیم. ما به مدیر وب سایت کمک می کنیم که در برنامه ریزی محتوای سایت خود و استراتژی های ارتباط بتواند به خوبی عمل کند. یعنی به آنها می گوییم که چگونه فعالیت کنند؟ چگونه مشتری ها را به سمت خودشان جذب کنند؟چه استراتژی ها و برنامه هایی برای ورود به بازار داشته باشند؟ و… با دانستن این نکات، افراد می توانند به خوبی از پس کارهای سایتشان بربیایند و وب سایت خود را با موفقیت اداره کنند.
در این نوشته با 7 گام ساده برای طراحی سایت آشنا شدید. وب سایت آی وحید از این 7 گام ساده برای طراحی سایت مشتریانش استفاده می کند و تلاش می کند تا وب سایتی حرفه ای و جذاب به مشتریانش تحویل دهد. احتمالا کنجکاو هستید که اطلاعات بیشتری درباره هر یک از این گام ها به دست بیاورید. نگران نباشید؛ زیرا در قسمتهای بعدی این مقاله، درباره هر یک از این 7 گام بیشتر با شما صحبت می کنیم. از شما می خواهیم در ادامه این دسته از مقالات، ما را همراهی کنید. از اینکه تا انتهای این نوشته با ما همراه بودید از شما متشکریم.