بیل گیتس، دارنده ی معروفترین شرکت فناوری (اپل و گوگل) است همچنین ایشان تجربه انجام کسب و کار در مقایسی جهانی را دارند. بیل گیتس مایکروسافت را در سال 1975 تأسیس کرد و در سال 1980 با IBM PC همکاری داشت وی در سال 1985 ویندوز را اختراع کرد. از آن زمان، او در مدیریت این شرکت سخت تلاش کرد تا یکی از مدیران نرم افزاری آن شرکت شد. او چندین بار به عنوان ثروتمند ترین مرد دنیا شناخته شده است که تخمین زده می شود ارزش ثروت او بیش از 85 میلیارد دلار می باشد که البته نصف این ثروت را به خیریه اهدا کرده است.

قوانین موفقیت بیل گیتس

افراد خوبی را انتخاب کنید

بیل گیتس بیان می کند که بهترین تصمیمات کسب و کار او زمانی بود که شرکای خوبی داشته به همین دلیل توصیه می کند افرادی را انتخاب کنید که می توانید به آنها کاملا اعتماد کنید و بسیار متعهد با مهارت های مختلف هستند. همچنين این افرا می توانند در بررسی ایده ها و تصمیمات شما نیز شرکت کنند. داشتن این افراد نه تنها باعث لذت بردن از همکاری می شود بلکه باعث موفقیت کسب و کار شما نیز می شود. بنابراین انتخاب افراد خوب برای داشتن یک شرکت موفق ضروری است.

از آنچه که انجام می دهید لذت ببرید

بیل گیتس در مصاحبه ای اظهار داشته که مردم باید از آنچه روزانه انجام می دهند لذت ببرند. وی به عنوان رئیس مایکروسافت اذعان داشت که از کار بر روی مشکلات جدید با افراد هوشمند لذت می برد بنابراین، توصیه می کند که صاحبان کسب و کار باید دارای استقامت باشند و از کارشان لذت ببرند.

انرژی داشته باشید

بیل گیتس زمانی که 20 ساله بود، مایکروسافت را با پل آلن آغاز کرد، زیرا او معتقد بود که مهارتهای بسیار کارآمدی دارد، اما نگرانی اصلی او این بود که آیا شرکت اش پول کافی برای پرداخت به کارمندان خود را دارد به ویژه هنگامی که برخی از مشتریان قادر به پرداخت به موقع مبالغ خود نبودند. بنابراین او معتقد است که افرادی که در حال ایجاد یک شرکت یا کسب و کاری هستند باید انرژی و هیجان کافی داشته باشند تا بتواند نگرانی ها و خطرات احتمالی را از بین ببرند.

آینده را ایجاد کنید

بیل گیتس ویندوز را در سال 1985 به جهان معرفی کرد زیرا که او معتقد بود ویندوز رابط آینده کاربری گرافیکی رایانه های شخصی است. پیش بینی آن به واقعیت تبدیل شد. بيل گیتس محصولاتي را ایجاد کرد که در آن زمان رقبای کمی داشتند. او به نوعی به تکنولوژی فکر می کرد که مردم در آینده به آن نیاز دارند. سپس تلاش به گسترش این فن آوری ها می کرد.

از مشاوره کمک بگیرید

بیل گیتس در تصمیاتی که تردید داشت به جای بیش ار حد هیجان زده شدن از افراد مورد اعتماد خود مشاوره دریافت می کرد. همچنين بيل گیتس دوستان خود را نیز تشویق به گرفتن مشاوره در مورد تصمیمات مهم می کرد.

در ادامه برخی از نقل قولهای مستقیم بیل گیس به کارآفرینان و صاحبان کسب و کار آورده شده است:

1 موفقیت مثل یک معلم است و افراد هوشمند هیچ وقت نباید آن را از دست دهند

2 برای موفقیت باید از شکست ها درس گرفت

3 در ورود به دنیای کسب و کار زمان فوق العاده مهم است زیرا کسب و کارها در ده سال آینده بیشتر از آنچه از 50 سال گذشته است، تغییر خواهند کرد.

4 ناراضی ترین مشتریان، بزرگترین منبع یادگیری شما هستند.

5 اولين قاعده در مورد هر کسب و کاری اينست که به صورت اتوماتيک کارآيي و بهره وری آن افزايش یابد.

6 هر کسب و کاری به یک مربی نیاز دارد

7 در هنگام عملی کردن ایده ی کسب و کار خود مواردی مانند رضایت مشتری و نیازهای آن را بایددر نظر بگیرید

8. 10 درصد از فکرهای ذهنی خود را به افکار تجاری اختصاص دهید

9 مفهوم” هوش ” بی معنی است. زیرا باید توانایی کشف ایده های جدید را داشته باشید و برای این منظور باید خلاق باشید

10 خودتان را با کسی در این جهان مقایسه نکنید زیرا این کار توهین به خود است.

11 ما همیشه تغییراتی که در دو سال آینده اتفاق می افتد را بیش از حد ارزیابی می کنیم و تغییراتی را که در 10 سال آینده اتفاق می افتد را دست کم می گیریم. این تفکر بسیار مخرب هستند.

12 یک تصمیم را دو بار انجام ندهید. وقت صرف کنید و تصمیم اولیه را درست انتخاب کنید تا مجبور نباشید دوباره آن تصمیم گیری را بازبینی کنید. اگر مایل هستید مسائل را دوباره باز کنید، نه تنها خودت را اذیت می کنی بلکه در وهله ی اول نیز دچار مشکل در تصمیم گیری و انگیزه ی آن کار می شوی

13 فناوری اطلاعات و کسب و کار در حال ادغام با هم هستند و هر دو مکمل یکدیگر هستند

14 مشکلات را مانند راه حل هایی ببینید که باید آنها را پیاده سازی کنید

15 گاهی اوقات برای پیروزی های بزرگ، باید خطرات زیادی را متحمل شد

16 از همان ابتدا موفقيت هاي بزرگ بر اساس مشارکت های جمعی بوده است

17 مهم نیست که اطلاعات شما چقدر زیاد باشد، داشتن استراتژی های بد استراتژی های خوب را خنثی می کند. اگر به اندازه کافی استراتژی های بدی را در نظر بگیرید كسب و كار  شما منحل می شود

18 کسانیکه به دنبال راه اندازی کسب و کار هستند باید اطلاعات زیادی در مورد نحوه ی انجام کارشان پیدا کنند

19 تنها چند کسب و کار با هزینه ی اولیه ی اندک موفق شدند از استراتژی خدمات مشتریان استفاده كنند

20 توانایی ایجاد رویدادهایی رایگان بری گردهمایی مشتریان و پاسخ به سوالات و دغدغه های آن ها شاخصی از توانایی رقابت با قبا است

منبع: inc.com