حتما تا کنون برای شما پیش آمده که مطالب موجود در سایت شما به سرقت رفته ( سرقت رفتن میتواند نشان از کپی کردن بدون ذکر منبع ، کپی کامل از طریق افزونه و … باشد ) باشد . در این مطلب توضیح داده ایم که چه اتفاقی می افتد اگر مطالب شما کپی شود . دسته بندی این مطلب از مطالب آموزشی سئو میباشد . پس اگر به دنبال مطلب آموزشی سئو هستید ، پیشنهاد میکنم این مطلب را دنبال کنید .

چه اتفاقی می افتد اگر مطالب شما کپی شود

کپی کارها همه جا هستند . در حال کپی کردن مطالب مختلف . در حال سوء استفاده از مطالب دیگران و این نیز خود آزار دهنده محسوب میشود . میخواهیم روند کپی کردن را برای شما مثال بزنیم . ساده ترین مثال این است که بعد از انتشار مطالب در سایت شما آنها از طریق لینک RSS که فید سایت شما محسوب میشود در دسترس خواهند بود . بعضی افزونه ها هستند که از طریق RSS میتوانند کپی را انجام دهند . این ساده ترین حالت کپی کردن میباشد . در صورت ساده اگر شما لیستی از مطالب بلاگ خود به همراه لینک از سایت خود قرار داده باشید ، مشکل خاصی نخواهید داشت . اما فرض کنید کمی کپی کننده فعال تر باشد و مطلب را پس از کپی کردن دوباره و آن هم بدون لینک های شما بازنشر دهد . در این صورت داستان کمی متفاوت تر خواهد شد .

برای اینکه مشکل کمی ساده تر باشد افزونه yoast راه حلی برای این مورد اندیشیده و درون تنظیمات مربوط به مطالب شما قسمتی قرار داده شده که پس از انتشار توسط شما در سایتتان میگوید که این مطلب اولین بار توسط شما منتشر شده است ! حتی لینکی درون صفحه این مطلب قرار داده شده که لینکی از نوشته اصلی شما میباشد تا اگر کسی از طریق افزونه های کپی کردن مطلب توسط RSS اقدام به کپی برداری از سایت شما کرد گوگل متوجه لینک اصلی مطلب که سایت شما میباشد بشود .

خب تا اینجا که کمی خیالمان راحت شد اما داستان های دیگر نیز مطرح است !

 

ممکن است مطالب به صورت دستی کپی شوند !

اگر شخص کپی کار مطلب را به صورت دستی کپی کرده باشد ، شانس شما حتی برای باخبر شدن از کپی این مطلب توسط ایشان کم خواهد شد اما اگر با خبر شدید میتوانید لینکی به مطلب اصلی خودتان ایجاد کنید و سپس به شخص محترم دزد ( ! ) بزنید ، شاید کمی وجدان در وجودش مانده باشد و مطالب کپی شده را از سایت خود حذف کند .

خیلی از کاربران هستند که مطالب آموزشی ما را صرفا بخاطر آگاه سازی کاربران از نکات جالب و سودمند درون سایت خود قرار میدهند که پس از اطلاع ما به ایشان لینکی از مقاله اصلی را درون مطلب خود قرار داده و یا اینکه کلا آن را حذف میکنند .

 

بهترین راه Canonical

اما بهترین راهی که به گوگل و موتورهای جستجو بفهمانید که مطلب شما اصلی است و سایر مطالب از شما کپی کرده اند استفاده از Canonical میباشد . شما در مقاله خود از یک Canonical با لینک به وب سایت خود استفاده میکنید . اما باز اگر کسانی باشند که مطالب شما را فقط به نفع خودشان استفاده میکنند ، ممکن است اصلا به ایمیل شما نیز پاسخ ندهند . در این موارد شما میتوانید بر اساس حقوق کپی رایت درخواست حذف مطلب را بدهید . گوگل با هاستینگی که سایت در آن قرار دارد تماس گرفته و به گونه ای اعلام هشدار در مورد نقض قوانین کپی رایت را میدهد . مستندات در توضیحات گوگل موجود است .

یک راه دیگر کپی کردن مطالب از طریق ترجمه آنها است . مثلا ممکن است شما مطلب سایت آی وحید را به زبان فرانسوی ( ! ) ترجمه کنید ، این کار از طریق مرورگر کروم به راحتی قابل انجام است و خودکار مطالب را ترجمه میکند . قاعدتا ما زبان فرانسوی نمیدانیم و متوجه کپی بودن مطلب نمیشویم . اما لینک های موجود و صفحاتی که لینک داده شده است را تغییر نمیدهد ! با این کار میتوان از طریق ابزارهایی که در گوگل آنالایتیکس موجود است و یا از طریق هشدار هایی که میدهد متوجه این امر شد .

 

امیدوارم از این مطلب استفاده کافی برده باشید . خوشحال میشویم که نظرات خود را با ما مطرح کنید .