راهنمای انتخاب قالب وردپرس

اگر در انتخاب قالب وردپرس مشکل دارید، حتما مقاله راهنمای انتخاب قالب وردپرس را مطالعه کنید تا بتوانید بهترین قالب را برای وبسایت وردپرسی خود انتخاب کنید.

امروز با توجه به گسترش روزافزون سیستم مدیریت محتوای وردپرس، استفاده از آن در طراحی وبسایت ها روز به روز در حال افزایش است و هر روز شاهد این هستیم که وبسایت های جدیدی با این سیستم راه اندازی می شوند؛ اما مشکل بزرگی که در خیلی از این وبسایت ها دیده می شود این است که اکثر وبمستران یا طراحان سایت های وردپرسی در انتخاب قالب مناسب برای وبسایت خود یا مشتریان مشکل دارند و دقیقا نمی دانند که برای انتخاب یک قالب مناسب وردپرس باید به چه نکات و معیارهایی توجه کرد.

اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید، توصیه می کنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

 

اشتباه بزرگ در انتخاب قالب وردپرس چیست؟

بزرگترین اشتباهی که در انتخاب قالب های وردپرسی اتفاق می افتد این است که اکثر وبمستران و طراحان سایت، اینکار را از روی سلیقه انجام می دهند و به ظاهر قالب ها دقت می کنند.

البته منظور ما این نیست که ظاهر قالب اصلا موضوع مهمی نیست و ما باید تنها به امکانات توجه کنیم، بلکه منظور این است که باید ابتدا معیار ما برای انتخاب قالب مناسب، امکاناتی باشد که مدنظر ما هستند و باید مطمئن شویم قالبی که انتخاب می کنیم، از افزونه های موردنیاز ما پشتیبانی می کنند تا در آینده با مشکل مواجه نشویم.

مثلا کسی که قصد راه اندازی یک وبسایت فروشگاهی وردپرسی را دارد، باید به این نکته توجه کند که قالب موردنظرش از افزونه ی ووکامرس پشتیبانی نماید، یا کسی که قصد راه اندازی یک وبسایت چند زبانه را دارد، باید توجه کند که قالب موردنظرش از افزونه ی wpml پشتیبانی کند.

در ادامه با ما همراه باشید تا چند نمونه از مهمترین معیارهای انتخاب قالب برای سایت های وردپرسی را باهم مرور کنیم.

 

مهمترین معیارها در انتخاب قالب وردپرس را بشناسید!

1- رابط کاربری ساده و حجم کم

اگر در مارکت های فروش قالب وردپرس گشتی بزنید، با قالب های پر رنگ و لعاب زیادی برخورد می کنید که هرکدامشان به روش خاصی با انیمیشن ها یا رنگ های متنوع، قصد جلب توجه شما را دارند.

زیبایی و چشمگیر بودن قالب خوب است اما مهمترین موضوعی که باید در نظر بگیرید، این است که قالب شما باید در عین زیبایی، دارای سادگی و رابط کاربری مناسبی باشد تا بازدیدکنندگان وبسایت شما، برای دسترسی به اطلاعات مهم دچار مشکل نشوند.

همچنین باید این موضوع را هم مدنظر قرار دهید که داشتن انیمیشن ها و استایل های زیاد در یک قالب، باعث افزایش حجم قالب خواهد شد که این مورد، اصلا مناسب نیست و می تواند در سرعت  و سئوی وبسایت شما، تاثیر منفی داشته باشد.

2- واکنش گرایی مناسب قالب

شاید به این موضوع توجه کرده باشید که درصد زیادی از بازدیدکنندگان وبسایت شما را، افرادی تشکیل می دهند که با استفاده از موبایل یا تبلت خود به وبگردی مشغول هستند؛ بنابراین شما مجبور خواهید بود در انتخاب قالب مناسب برای وبسایت خود، واکنش گرا بودن را نیز مدنظر قرار دهید.

یعنی قالبی را انتخاب کنید که دارای واکنش گرایی مناسبی باشد و در صفحات مختلف مانند موبایل و تبلت نیز، به خوبی نمایش داده شود.

اگر می خواهید قالبی را از نظر واکنش گرایی تست کنید، کافیست به سایت http://responsivetesttool.com مراجعه کنید و آدرس وبسایت خود یا قالب موردنظر را در کادر مربوطه وارد کنید تا به راحتی آن قالب را در صفحات مختلف تست کنید.

قالب ریسپانسیو چیست

3- سازگاری با مرورگرها

هر کاربر و بازدیدکننده ای، با مرورگر موردعلاقه ی خود به وبگردی می پردازد و این شما نیستید که مشخص می کنید کدام کاربر با چه مرورگری از وبسایتتان بازدید کند.

با توجه به این نکته، شما باید دقت کنید قالبی را انتخاب نمایید که با همه ی مرورگرها سازگاری داشته باشد تا کاربران استفاده کنندگان از مرورگرهای مختلف، هنگام بازدید از وبسایت شما با مشکلی مواجه نشوند.

4- سازگاری با افزونه های موردنیاز

همانطور که در ابتدای این مقاله اشاره کردیم، شما باید قالبی را انتخاب کنید که با افزونه های موردنیاز شما هماهنگی و سازگاری کامل داشته باشد.

شاید در ابتدا شما اطلاعات کاملی در این مورد نداشته باشید که به چه افزونه هایی نیاز دارید و چه امکاناتی را می خواهید به وبسایت خودتان اضافه کنید، در این صورت شاید بهترین انتخاب برای شما، استفاده از قالب های چندمنظوره وردپرس باشد که از اکثر افزونه های ضروری وردپرس پشتیبانی می کنند.

5- زبان مناسب قالب

نکته ی مهم دیگری که باید در انتخاب قالب مدنظر قرار دهید این است که قالب از زبان موردنظر شما پشتیبانی کند.

مثلا اگر میخواهید سایتی با زبان فارسی راه اندازی کنید، باید دقت کنید که قالبی را انتخاب کنید راستچین یا rtl باشد و از زبان فارسی نیز پشتیبانی کند.

البته اضافه کردن زبان فارسی به قالب و راستچین سازی آن ممکن است اما اینکار می تواند برای شما هزینه ای جداگانه در بر داشته باشد.

6- پشتیبانی از صفحه ساز

یکی از امکانات جالبی که می تواند در قالب های وردپرس اضافه شود، استفاده از صفحه ساز گرافیکی است که می توانید به کمک آن، صفحاتی با طراحی متفاوت و دلخواه را بدون نیاز به کدنویسی طراحی کنید.

یکی از معروف ترین افزونه های صفحه ساز گرافیکی در وردپرس، افزونه ی ویژوال کامپوزر است که می تواند امکانات صفحه ساز را به قالب شما اضافه کند و البته باید توجه داشته باشید که قالب شما از این افزونه پشتیبانی نماید.

تعدادی از قالب ها نیز وجود دارند که از افزونه های صفحه ساز بی نیاز هستند و خودشان صفحه ساز اختصاصی دارند که کار همان افزونه ی صفحه ساز را انجام می دهد.

بنابراین اگر می خواهید صفحات سایت خودتان را با سلیقه و ظاهری که مدنظرتان دارید طراحی کنید، حتما توجه کنید قالب موردنظرتان از قابلیت صفحه ساز برخوردار باشد.

7- سئوی مناسب

یکی از پارامترهای مهمی که باید در انتخاب قالب در نظر بگیرید، این است که قالب موردنظرتان از سئو مناسبی برخوردار باشد و کدنویسی آن، مطابق با اصول کدنویسی انجام شده باشد.

کدنویسی غیراستاندارد قالب می تواند تاثیر منفی روی سئو کل وبسایت شما داشته باشد و کسب رتبه در موتورهای جستجو را برایتان کمی سخت کند، اما داشتن قالبی با سئوی مناسب و کدنویسی استاندارد، می تواند به سئو سایت شما کمک خیلی زیادی نماید.

در مقاله راهنمای انتخاب قالب وردپرس ، با شما در مورد نکات مهم در انتخاب یک قالب مناسب وردپرسی صحبت کردیم و 7 پارامتر مهم در انتخاب یک قالب مناسب را برایتان توضیح دادیم.

امیدواریم این مقاله به شما در انتخاب درست قالب برای وبسایتتان کمک کند و بتوانید بهترین قالب را مطابق با نیازهای خودتان، انتخاب کنید.

در مقالات دیگر آی وحید نیز با ما همراه باشید.