هر زمان که نسخه جدیدی از وردپرس ارائه میشود ممکن است ریسک این وجود داشته باشد که قالبتان با نسخه جدید سازگاری نداشته باشد . امروز آموزش تست نسخه های جدید وردپرس را به مناسبت انتشار نسخه جدید وردپرس برای شما عزیزان آماده کرده ایم . البته قبلا آموزش هایی در این زمینه در سایت منتشر شده اما روش های گوناگون برای شما در نوشته های مختلف منتشر میشود تا شما با استفاده از تنوع موجود بتوانید به نتیجه دلخواهتان برسید .

آموزش تست نسخه های جدید وردپرس توسط Local by Flywheel

نرم افزاری که امروز میخواهیم به شما معرفی کنیم ، نرم افزاری است که سیستم شما را به یک سرور تبدیل میکند . این سرور کمی پیشرفته تر از ومپ و زمپ میباشد . ابتدا باید به سایت  Local by Flywheel رفته و نرم افزار آن را به صورت رایگان دانلود کنید . توجه کنید که این نرم افزار دارای سه نسخه میباشد که نسخه ابتدایی آن رایگان بوده و میتواند پاسخگوی کار شما باشد . از امکانات این نرم افزار میتوان به دارا بودن دسترسی ssh به کاربران ، امکان استفاده راحت از https و ssl برای سایت خود در لوکال ، امکان تغییر نسخه های مختلف پی اچ پی و وب سرور خود و … اشاره کرد . با این تفاسیر میتوان گفت این نرم افزار یک سر و گردن نسبت به سایر نرم افزارها بهتر و حرفه ای تر است .

شما ابتدا باید از سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید . این امر نه تنها مربوط به سایت اصلی شما میباشد بلکه در همه جا باید از اطلاعات خود نسخه پشتیبان داشته باشید . برای نصب وردپرس بر روی لوکال میتوانید از دو راه این کار را انجام دهید :

  • نصب با استفاده از نسخه پشتیبان سایت با Duplicator و …
  • نصب با استفاده از امکانات داخلی خود سرور

آموزش گرفتن نسخه پشتیبان از سایت با استفاده از Duplicator قبلا در مطالب آموزشی آی وحید خدمت شما گفته شده است . پس از دریافت فایل بسته مربوط به نسخه پشتیبان سایتتان میتوانید آن را به درون محیط سرور لوکال خود با ماوس بکشانید .

آموزش تست نسخه های جدید وردپرس
آموزش تست نسخه های جدید وردپرس

با رفتن به مرحله بعد شما میتوانید شاهد ایمپورت شدن بسته نصبی خود باشید . این عملیات ممکن است بسته به حجم بسته شما طول بکشد .

آموزش تست نسخه های جدید وردپرس
آموزش تست نسخه های جدید وردپرس

با اتمام عملیات ایمپورت و یا همان وارد کردن شما صفحه تنظیمات پایانی را مشاهده خواهید کرد .

شما میتوانید در صورتی که نسخه جدیدتر از سایتتان موجود بود در همان لحظه به روز رسانی را انجام دهید و اگر نسخه مورد نظر شما نسخه ای بود که در حالت بتا قرار داشت ( برای نسخه های آتی وردپرس ) میتوانید از افزونه WordPress Beta Tester استفاده کنید . با نصب افزونه میتوانید نسخه های بتا را تست کنید . همچنین میتوانید سایر تست های خود را از طریق این سرور محلی انجام دهید تا پس از اطمینان کامل درباره صحت عملکرد سایتتان در نسخه جدید آن را بر روی سایت اصلی خود اعمال کنید .

امیدواریم که از این آموزش استفاده کافی برده باشید . خوشحال میشویم نظرات خود را با ما در میان بگذارید .

منبع : yoast