آیا به فکر طراحی قالب اختصاصی وردپرس هستید؟

طراحی قالب اختصاصی وردپرس یکی از مهمترین کارها برای شخصی سازی وبسایت های وردپرسی است. اما شاید این سوال برای شما پیش بیاید که چرا باید طراحی قالب اختصاصی وردپرس انجام دهید و هزینه اینکار را بپردازد، چون به جای اینکار می توانید از قالب های آماده وردپرس استفاده کنید و آنها را شخصی سازی کنید.

اگر این سوال ذهنتان را مشغول کرده است، توصیه می کنیم این مطلب را تا انتها بخوانید تا دلایل طراحی قالب اختصاصی وردپرس را بدانید. ( تصاویر استفاده شده در این مقاله برخی از قالب های طراحی شده توسط آی وحید است )

مزایای طراحی قالب اختصاصی وردپرس چیست؟

طراحی قالب اختصاصی وردپرس

1- از شر افزونه های زیاد خلاص شوید

اولین و مهمترین فایده طراحی قالب اختصاصی وردپرس، این است که شما می توانید تمامی امکاناتی که می خواهید را سفارش دهید تا در قالب وبسایتتان قرار بگیرد و با این کار، از نصب افزونه های متعدد و اضافی خلاص شوید.

اکثر سایت های وردپرسی که با قالب های آماده طراحی می شوند، برای هر امکانی که قرار است به وبسایتشان اضافه شود، یک افزونه جدید نصب می کنند.

مثلا اگر می خواهند یک حساب کاربری شیک و زیبا برای کاربران خودشان بسازند، برای اینکار یک افزونه نصب می کنند و همین افزونه ممکن است باعث تداخل هایی در وبسایت شود و بخش های دیگر وبسایت را مشکل دار کند. علاوه بر ایجاد تداخل، این افزونه مدام به بروزرسانی نیاز دارد که همین کار می تواند وقت گیر باشد و همچنین ممکن است در آپدیت های بعدی آن افزونه، هماهنگی خوبی بین قالب و افزونه وجود نداشته باشد و باعث ایجاد مشکلاتی شود.

همچنین نصب هر افزونه اضافی روی وبسایت شما، باعث بالا رفتن تعداد درخواست های سرور می شود که این کار در سرعت وبسایت شما تاثیر می گذارد و باعث می شود سایت شما دیرتر برای کاربران نشان داده شود.

مشکل دیگری که افزونه های متعدد به وجود می آورند، این است که اطلاعات مختلفی را در هاست و دیتابیس وبسایت شما ذخیره می کنند و همین اطلاعات باعث افزایش حجم فایل های هاست و زیاد شدن حجم دیتابیس می شود که بازهم می تواند تاثیر زیادی روی سرعت وبسایت شما داشته باشد.

پس اولین فایده قالب اختصاصی این است که شما می توانید تمامی امکانات موردنیاز خودتان را سفارش دهید تا در قالب طراحی شود و با این کار از دست افزونه های خیلی زیاد و گیج کننده خلاص شوید.

سایت طراحی شده برای شرکت اپوکسی سیدنی توسط آی وحید

2- وبسایتی با سرعت موشک داشته باشید

حتما برای خودتان هم پیش آمده است که می خواستید وارد یک وبسایت شوید اما سرعت آن وبسایت آنقدر کند بود که صرف نظر کردید و آن وبسایت را بسته اید. این موضوع در مورد کاربران وبسایت شما هم صدق می کند.

همانطور که در مورد قبلی گفتیم، استفاده از قالب های آماده برای وبسایت های وردپرسی، نیازمند استفاده از افزونه های مختلفی است که این موضوع باعث افزایش حجم فایل های وبسایت می شود و همین افزایش حجم می تواند تاثیر چشمگیری در سرعت وبسایت شما داشته باشد.

استفاده از قالب اختصاصی، می تواند باعث شود سرعت بسیار بهینه تری برای وبسایت خودتان داشته باشید و همین موضوع کمک می کند تا کاربران بیشتری به وبسایت شما وارد شوند و رتبه وبسایت شما بهتر شود.

همچنین قالب اختصاصی می تواند هماهنگی بیشتر و بهتری با سیستم وردپرس شما داشته باشد و فشار کمتری به سرور هاست شما وارد کند که این موضوع هم باعث بهینه تر شدن سرعت وبسایت شما خواهد شد.

طراحی سایت شرکت بین المللی تبلیغات ویرا

3- وب سایتی مطابق با نیازها و سلیقه خودتان داشته باشید

خیلی از قالب های آماده وردپرس، شکلی یکسان و تکراری دارند که همین موضوع باعث شده است اکثر وبسایت های وردپرسی، ظاهری شبیه به هم داشته باشند.

یکی از روش های تمایز در دنیای امروز که کسب و کارهای زیادی در حال رقابت باهم هستند، این است که شما ظاهری متمایز داشته باشید تا بهتر در ذهن مخاطب خودتان بمانید.

طراحی قالب اختصاصی وردپرس ، به این موضوع کمک می کند که بتوانید قالبی مطابق با نیازها و سلیقه خودتان داشته باشید.

ممکن است شما بخواهید در وبسایت خودتان مثلا مراحل خرید متفاوتی از مراحل خرید پیشفرض وردپرس داشته باشید و با این کار، لذت بیشتری برای خریداران خودتان ایجاد کنید. یا ممکن است شما بخواهید در حساب کاربری مشتریان خودتان، امکانات خاصی مانند آواتارهای شخصی، سیستم امتیازدهی و… داشته باشید، یا شاید هم بخواهید در قسمت هدر وبسایت خودتان امکانات خاصی داشته باشید.

با طراحی قالب اختصاصی وردپرس ، شما می توانید تمامی نیازهایی که دارید را به طراح قالب وردپرس خودتان بگویید تا برایتان این امکانات را در نظر بگیرد و بدون نیاز به افزونه یا امکانات خاص بیشتری، در قالب شما به صورت پیش فرض پیاده سازی کند.

در طراحی قالب اختصاصی وردپرس، شما می توانید مرحله به مرحله تمامی کارهای طراحی گرافیکی قالب، امکاناتی که برای وبسایت خود نیاز دارید و می خواهید در قالب ایجاد شود، کدنویسی قالب و… را تایید کنید و مرحله به مرحله جلو بروید تا قالب شما آماده و نهایی شود.

به همین خاطر قالب اختصاصی وردپرس شما کاملا با نظر و سلیقه شما طراحی می شود و می توانید تمامی موارد ظاهری که مد نظرتان است را در گرافیک قالب و امکانات آن پیاده سازی کنید. همین موضوع کمک می کند که وبسایتی کامل و بی نقص متناسب با سلیقه خودتان داشته باشید.

پس در طراحی قالب اختصاصی وردپرس ، شما می توانید سلیقه خود را به صورت کامل اعمال کنید تا قالبی کاملا شخصی داشته باشید.

طراحی فروشگاه اینترنتی رسیس شاپ

4- وبسایتی داشته باشید که نشان دهنده شخصیت برند شما باشد

در برندسازی، یکی از مهمترین چیزهایی که باید رعایت شود، اولین دیدار مخاطبان با برند است.

یعنی اولین تصویری که از برند شما در ذهن مشتری ایجاد می شود، می تواند تعیین کننده این باشد که مشتری از شما خرید می کند یا نه.

به عنوان مثال کافیست به وبسایت اپل بروید، می بینید که تم و ظاهر وبسایت این شرکت، کاملا با برند شرکت هماهنگی دارد و همان حس زیبایی در عین سادگی را به ذهن شما منتقل می کند.

از آنجا که در کسب و کارهای اینترنتی معمولا اولین برخورد مشتریان با برند از طریق وبسایت انجام می شود، قالب وبسایت شما می تواند حس شخصیت برند شما را به مخاطب منتقل کند.

پس در طراحی قالب اختصاصی وردپرس، می توانید این موضوع را هم پوشش دهید و قالبی کامل و بی نقص مطابق شخصیت و حس برند خودتان داشته باشید.

5- در بالاترین رتبه های گوگل قرار بگیرید

قالب های آماده وردپرس، معمولا کدنویسی های خوبی دارند اما برخی اوقات ممکن است در این کدنویسی ها خطاها یا اشتباهاتی وجود داشته باشند که باعث کندی رشد سئو وبسایت شما شوند.

در قالب های اختصاصی وردپرس، امکان چنین مشکلاتی بسیار کم می شود و همین موضوع کمک می کند وبسایت شما سئوی قوی تری داشته باشید.

همچنین با توجه به نکات قبلی که گفته شد، حذف افزونه های اضافی و کمتر شدن درخواست های سرور هم کمک می کند سرعت وبسایت شما بهینه تر باشد و وبسایت سریع تری داشته باشید که همین موضوع هم به تنهایی تاثیر بسیار زیادی در بهبود سئوی وبسایت شما خواهد داشت.

طراحی سایت کدوبن

6- امنیت وبسایت خودتان را افزایش دهید

قالب های آماده وردپرس به خاطر داشتن کدهایی که در دسترس همه برنامه نویسان قرار دارند، ممکن است بیشتر دچار هک شوند و راه های نفوذ بیشتری داشته باشند.

اما طراحی قالب اختصاصی وردپرس، این مزیت را دارد که قالب شما کاملا اختصاصی است و کدنویسی آن توسط هیچ برنامه نویس دیگری قابل مشاهده نیست و همین موضوع باعث می شود وبسایت شما امنیت بیشتری داشته باشد و کمتر در معرض خطر هک شدن قرار بگیرد.

همچنین شما می توانید با سفارش امکانات مختلف ضد ربات و امنیتی مختلف روی قالب وبسایت خودتان، امنیت خیلی بیشتر و حرفه ای تری برای وبسایت خود داشته باشید.

طراحی سایت سون هاست

7- دردسر کمتری داشته باشید

یکی از بزرگترین مشکلات صاحبان وبسایت های وردپرسی که از قالب های آماده استفاده می کنند، این است که برای هر تغییر کوچکی باید دردسر زیادی را تحمل کنند و در امکانات مختلفی که این قالب های آماده دارند مدت ها بگردند تا تغییر موردنظرشان را انجام دهند که این موضوع برایشان دردسرهای زیادی را به دنبال دارد.

با طراحی قالب وردپرس ، شما می توانید تمامی چیزهایی که می خواهید را در دسترس داشته باشید و امکانات اضافی را حذف کنید تا در سریع ترین زمان ممکن، بتوانید تغییراتی که می خواهید را ایجاد کنید و از اتلاف وقت جلوگیری کنید.

همچنین دردسر دیگری که وجود دارد کار با افزونه های مختلف وردپرس و بعد از آن، به وجود آمدن مشکلات تداخل و… است که با طراحی قالب اختصاصی وردپرس، این مشکل هم حل خواهد شد و دیگر نیازی به استفاده از افزونه های مختلف نیست.

طراحی سایت شرکت چرخش ابزارشتاب

جمع بندی

در این مطب با شما در مورد طراحی قالب اختصاصی وردپرس صحبت کردیم و دلایل مختلفی که برای طراحی قالب اختصاصی وردپرس وجود دارد را بیان کردیم.

اگر قصد دارید برای وبسایت خودتان قالب اختصاصی طراحی کنید، این مقاله می تواند راهنمای شما باشد تا بدانید داشتن یک قالب اختصاصی چه مزایایی دارد و چه کمکی به رشد برند و کسب و کار اینترنتی شما می کند.

امیدواریم از مطالعه این مقاله لذت برده باشید و با استفاده از دلایلی که به شما گفتیم، راحت تر بتوانید تصمیم بگیرید که برای وبسایت خودتان قالب اختصاصی طراحی کنید یا خیر.