با سلام خدمت کاربران عزیز . امروز مطلبی جامع در چند قسمت تحت عنوان خطاهای عمومی وردپرس و راه های رفع آن برای شما عزیزان آماده کردیم . با استفاده از این سری آموزش ها میتوانید خطاهای عمومی وردپرس را شناخته و آنها را در مواقع رخ دادن رفع کنید . به دلیل اینکه سعی داشتیم این چند قسمت به صورت کامل و با خطاهای مختلف قدیمی و جدید همراه باشد ممکن است برای بعضی از شما عزیزان این خطاها تکراری باشد اما خواندن مجدد آنها خالی از لطف نیست .

خطاهای عمومی وردپرس و راه های رفع آن

قبل از حل مشکلات و تست برای رفع ایرادات حتما توجه کنید که از سایت خود یک نسخه پشتیبان کامل تهیه کرده اید . این کار را میتوانید از طریق هاست و یا افزونه های وردپرسی انجام دهید .

 

1- رفع خطای Internal Server Error

خطاهای عمومی وردپرس و راه های رفع آن - قسمت اول
خطاهای عمومی وردپرس و راه های رفع آن – قسمت اول

 

این خطا که میتواند قبل از خود با یک عدد 500 نیز همراه شود هر دو به یک معنا میباشد . معمولا این خطایی است که نشان میدهد قسمتی از کار شما دچار مشکل شده است . و متاسفانه سرور نیز قادر به هندل کردن درخواست های سایت شما نیست . معمولا این خطاها در هنگامی رخ میدهد که فایل htaccess را ویرایش کرده اید و کدی به آن اضافه کرده اید و سرور شما قادر به اجرا کردن کدهای درون این فایل نمیباشد .

 

2- رفع خطای Syntax Error در وردپرس

 

خطاهای عمومی وردپرس و راه های رفع آن - قسمت اول
خطاهای عمومی وردپرس و راه های رفع آن – قسمت اول

 

 

این خطا زمانی رخ خواهد داد که شما بخواهید کدی به سایت و یا قالب و افزونه خود اضافه کنید و متاسفانه در این میان چیزی را فراموش کنید و یا اینکه از سینتکس نادرست در کد های خود استفاده کنید . در آن زمان چیزی مشابه خطای زیر مشاهده خواهید کرد :

Parse error- syntax error, unexpected $end in /public_html/site1/wp-content/themes/my-theme/functions.php on line 278

برای حل این مشکل باید شما سینتکس مورد نظر را در کدهای خود اصلاح کنید . بعضی اوقات این سینتکس اشتباه میتواند یک براکت و یا کوتیشن کم یا زیاد باشد . باید کدهای اضافه شده توسط خود را بررسی و در نهایت قسمتی که دارای ایراد میباشد را تصحیح کنید .

 

3- آموزش رفع خطای Establishing a Database Connection 

 

 

این خطا معمولا زمانی رخ خواهد داد که اتصال وردپرس به پایگاه داده شما برقرار نباشد . این مشکل میتواند به دلیل عدم ورود رمز ، نام کاربری و نام دیتابیس به صورت صحیح باشد . در نهایت در صورتی که همه چیز درست بود میتواند مشکل از سرور و پروسس دیتابیس سرور شما باشد که البته معمولا اکثر موارد در حد همان هاست و نام کاربری و رمز دیتابیس رفع خواهد شد .

 

4- آموزش رفع خطای صفحه سفید (صفحه مرگ)

 

خطاهای عمومی وردپرس و راه های رفع آن - قسمت اول
خطاهای عمومی وردپرس و راه های رفع آن – قسمت اول

 

این خطا مانند حل کردن یک پازل میباشد و نمیدانید دقیقا مشکل از کجاست زیرا چیزی به شما نشان داده نمیشود . اما معمولا این مشکل میتواند به خاطر خطای memory limit در سایت شما باشد که با افزایش آن از طریق htaccess میتوانید مشکل را رفع کنید . البته این مشکل میتواند بخاطر پیکربندی سرور شما نیز باشد که باید پس از بررسی همه موارد اقدام به رفع آن کرد . معمولا این گونه خطاها در هاست های سی پنل در یک فایل error_log و در دایرکت ادمین در گزینه ای تقریبا به همین نام در پنل کاربری قابل مشاهده میباشد .

 

5- خطای 404 در هنگام نمایش نوشته

 

 

این خطا معمولا زمانی رخ خواهد داد که کاربرتان میخواهد به یکی از نوشته های سایت مراجعه کند و با این خطا که به خطای 404 نیز معروف میباشد مواجه میشود . معمولا این خطا با مراجعه به تنظیمات و گزینه پیوندهای یکتا و انجام مجدد تنظیمات آن رفع خواهد شد .

 

6- آموزش رفع خطای وجود نوار کناری در زیر محتوای اصلی سایت

 

 

بعضی اوقات برای افراد تازه کار این اتفاق می افتد که نوار کناری سایتشان در زیر محتوای اصلی وبسایت خواهد افتاد و سر جای خودش نباشد . این مشکل معمولا در بی توجهی در نوشتن کد قالب شما رخ خواهد داد . به صورتی که شما ممکن است یک تگ </div> و یا <div> اضافه داشته باشید . یکی دیگر از مشکلاتی که باعث بروز این ایراد خواهد شد مشکل در کدهای css میباشد . شما میتوانید با استفاده از یک ویرایشگر قوی مانند phpstorm  و یا ویرایشگر های مشابه ( با قابلیت نمایش خطاهای سینتکسی و موارد مشابه ) استفاده کنید تا خطا را تا حد امکان بتوانید مشاهده و آن را رفع کنید .

 

امیدوارم از قسمت اول این سری آموزش های رفع خطا لذت برده باشید . خوشحال میشویم نظرات خود را با ما مطرح کنید .