با سلام خدمت دوستان عزیز . امروز آموزش رفع خطای The Link You Followed Has Expired را برای شما آماده کرده ایم که احتمالا شما نیز با آن برخورد کرده اید . این مورد را همچنین ممکن است به صورت فارسی دیده باشید که به صورت ” لینکی که آن را دنبال میکنید منقضی شده است ” میباشد . اگر میخواهید این مشکل را رفع کنید با ما همراه باشید .
آموزش رفع خطای The Link You Followed Has Expired در وردپرس
خطایی که در این مورد ممکن است مشاهده کنید بیشتر مربوط به کم بودن و محدودیت حجم آپلود در محیط وردپرس میباشد که به صورت پیشفرض 2 مگابایت است . البته در بعضی از هاست ها هم برخی مسائل امنیتی لحاظ شده که آنها نیز در این امر بی تاثیر نبوده اند . برای اینکه متوجه شوید میزان محدودیت حجم فایل آپلودی شما چقدر میباشد میتوانید از طریق قسمت زیر مکان آپلود فایل آن را مشاهده کنید :
در صورتی که خطا نیز مشاهده شود مشابه تصویر زیر میباشد :
اگر این تنظیمات اعمال شده بر روی وردپرس و هاست شما از لحاظ محدودیت ، دارای محدودیت بالایی باشد و یا بخواهید فایل های حجیم آپلود کنید ممکن است با خطای memory exhausted و یا سایر خطاها نیز مواجه شوید .
برای حل این مشکل کافیست مطابق آموزش زیر عمل کنید .
حل مشکل The Link You Followed Has Expired از روش های مختلف
برای انجام این کار از 3 طریق مختلف میتوانید مشکل خود را رفع کنید . در ادامه به ترتیب سه راه حل توضیح داده خواهد شد .
افزایش محدودیت آپلود با استفاده از فایل Functions.php
قبلا در مورد فایل فانکشن زیاد صحبت کرده ایم و خصوصیات آن را برای شما مطرح کرده ایم . این روش آسان ترین روش است اما مشکلات خاص خودش را دارد . به عنوان مثال وقتی قالب سایت خود را تغییر دادید دیگر تغییراتی که داده اید به حالت قبل بازخواهد گشت . برای استفاده از این روش کافیست کد زیر را به فایل Functions.php اضافه کنید .
@ini_set( 'upload_max_size' , '120M' );
@ini_set( 'post_max_size', '120M');
@ini_set( 'max_execution_time', '300' );
با این کد شما میتوانید تا 120 مگابایت در هر فایل حجم آپلودی داشته باشید و زمان اجرای درخواست شما به 300 ثانیه افزایش پیدا میکند .
افزایش محدودیت آپلود با استفاده از فایل htaccess
برای انجام این کار وارد هاست خود شده در مسیر ریشه سایت فایل htaccess را ویرایش کرده و کد زیر را به آن اضافه کنید .
php_value upload_max_filesize 128M
php_value post_max_size 128M
php_value max_execution_time 300
php_value max_input_time 300
با اینکار حجم فایل آپلودی شما میتواند تا 128 مگابایت برای هر فایل باشد .
افزایش محدودیت آپلود با استفاده از فایل php.ini
اکنون که اکثر هاستینگ های ایرانی هاست های خود را به صورت cloud عرضه میکنند کاربران میزان رم و سی پی یو اختصاصی بر اساس نیاز خود دریافت میکنند . در اینگونه هاست ها فایلی به نام php.ini موجود میباشد که به شما امکان تغییر و تنظیم پارامترهای پی اچ پی را میدهد . برای استفاده از این روش وارد هاست خود شده و در ریشه به دنبال فایل php.ini بگردید . سپس کد زیر را به آن فایل اضافه کنید :
upload_max_filesize = 128M
post_max_size = 128M
max_execution_time = 300
حال میتوانید به سایت خود مراجعه و تست آپلود فایل را انجام دهید . در صورتی که هر کدام از این روش ها جواب نداد میتوانید از روش بعدی نتیجه را بررسی کنید . امیدوارم که از آموزش امروز استفاده کافی برده باشید . خوشحال میشویم نظرات خود را با ما در میان بگذارید .