6 کلید قانع سازی در صفحه محصول
قانع سازی در صفحه محصول یکی از سختترین و مهمترین کارهایی است، که برای مشتریان احتمالی قبل از خرید باید انجام شود.
عدم فروش و شکست خیلی از فروشگاههای اینترنتی، به این دلیل است که قانع سازی در آنها به درستی انجام نمیشود و مشتریان جواب این سؤال را پیدا نمیکنند که چرا باید از آن فروشگاه خرید کنند، یا محصول آنها چه فایدهای برایشان دارد.
در ادامه به 6 کلید قانع سازی در صفحه محصول اشاره میکنیم که با بهکارگیری این کلیدها میتوانید تا حد زیادی در ذهن مشتریان نفوذ کنید، و آنها را قانع کنید که محصول یا خدمات شما برایشان مناسب است.
1- رؤیا افراد را در نظر بگیرید:
همه افراد رؤیاهایی در سر دارند، یا نیازهایی دارند، و احتمالاً محصول یا خدمات شما قرار است یک رؤیا را برآورده کند یا یک نیاز مخاطبتان را رفع نماید.
پس اولین قدم برای قانع سازی در صفحه محصول این است که پیدا کنید محصول یا خدمات شما کدام نیاز افراد را برطرف میکند، و چطور میتواند آنها را دررسیدن به رؤیایشان کمک کند.
برای انجام این کار توصیه میکنم کمی عمیقتر نگاه کنید تا نتایج خیلی بهتر و جالبتری به دست آورید.
افراد برای خریدهای خود یک دلیل سطحی دارند که منطقی است و یک دلیل ریشهای و مهم دارند که احساسی است.
برای قانع سازی افراد کافی است دلیل احساسی و ریشهای آنها را پیدا کنید، و در صفحهی محصول خود به این دلایل و همچنین دلایل منطقی که دارید اشارهکنید.
اینکه گفتم به دلایل منطقی هم اشارهکنید دو دلیل دارد.
دلیل اول این است که، افراد از روی احساس خرید میکنند، و بعد دلایل منطقی را برای قانع کردن اطرافیان خود میسازند، اینکه شما به دلایل منطقی اشارهکنید، میتواند کارشان را راحتتر کند و باعث جلبتوجه بیشتر آنها شود.
دلیل دوم هم این است که همیشه استثناء وجود دارد و افرادی هستند که از روی منطق و اصول خرید خود را انجام میدهند.
بنابراین اگر شما فقط بر روی دلایل احساسی تمرکز کنید، مشتریان منطقی خود را از دست خواهید داد.
برای اینکه بهتر منظورم را متوجه شوید به مثال زیر توجه کنید:
کسی که به دنبال خرید بستههای لاغری و کاهش وزن است میخواهد اندام خوبی داشته باشد، اما دلایل ریشهایتر این فرد میتواند افزایش اعتمادبهنفس، درخشیدن در بین اطرافیان، جلب اعتماد دوستان و… باشد.
برای چنین محصولی شما میتوانید در کنار اشاره به داشتن اندام مناسب دلایل دیگر را نیز ذکر کنید و به افراد این اطمینان را بدهید که میتوانند با خرید محصول شما به رؤیای خود برسند.
2- با مشتریان هم دردی کنید:
در متن صفحهی محصول خود بخشی را داشته باشید که با کاربران همدردی کنید و به آنها این اطمینان را بدهید که قبلاً خودتان هم مشکل موردنظر آنها را داشتهاید، و این محصول توانسته مشکل آنها را رفع کند.
بهعنوانمثال مشکل اکثر افراد با موبایلهای هوشمند، زود تمام شدن شارژ باطری موبایل است.
شما اگر یک فروشندهی موبایل باشید میتوانید با داستانی در مورد مشکل خودتان با شارژ باطری موبایل شروع کنید و در ادامه روی این موضوع مانور دهید که گوشی که شما میفروشید این مشکل را برطرف کرده است و افراد میتوانند با خیال راحت و بدون ترس از تمام شدن شارژ باطری به تماشای فیلم، بازی یا… بپردازند.
3- لینک به مقالات و نوشتههای مرتبط:
گاهی اوقات ممکن است افراد در مورد محصول یا خدمات شما اطلاعات کافی نداشته باشند و یا ندانند واقعاً به چه دردی میخورد، شما باید با هوشمندی برای اینطور مواقع مقالات و نوشتههای راهنمایی را پیشبینی کرده باشید، و در صفحهی محصول خود به آنها اشارهکنید تا افراد بتوانند اطلاعات موردنیاز خود را به دست آورند، با این کار میتوانید این حس را به افراد منتقل کرد که قصد شما بهجای فروش، مشاوره و آموزش است.
البته برای اینکه فروش خود را از دست ندهید توصیه میکنم در پایان مقالهی موردنظر یک کلید یا لینک برای ورود مجدد به صفحهی همان محصول قرار بدهیم تا بازهم افراد را برای خرید ترغیب کنیم.
بازهم به مثال انتخاب موبایل مناسب برمیگردیم و این موضوع را برایتان توضیح میدهیم.
اگر شما فروشندهی موبایل باشید میتوانید در صفحات محصول خود در مورد اصطلاحات مختلف مانند: سیستمعامل، مگاپیکسل، اندازهی صفحهنمایش و… مقالاتی بنویسید و این کلمات را به مقالات مرتبط لینک کنید. حتی میتوانید پا را فراتر بگذارید و مقالاتی در مورد انتخاب موبایل مناسب برای مشاغل، 10 گوشی برتر دنیا و… برای مخاطبان خود آماده کنید.
4- پیشنهاد برای مخاطبانی که قصد خرید ندارند:
هرچقدر هم محصول یا خدمات شما عالی و مناسب باشد، همیشه افرادی هستند که احتمالاً در آن لحظه به محصول شما نیاز ندارند، پول ندارند و یا اصلاً قصد خرید کردن ندارند، و تنها برای بررسی و یا از روی کنجکاوی به صفحهی محصول شما وارد میشوند.
بهتر است همیشه پیشبینیهایی برای این دسته از افراد انجام داده باشید و به آنها هم پیشنهادهایی را ارائه بدهید.
بهعنوانمثال میتوانید به آنها پیشنهاد دانلود کاتالوگ محصول درازای دادن ایمیل، پیشنهاد خواندن مقالهای مرتبط و یا هر پیشنهاد دیگری مطابق با محصول را بدهید و درازای آن اطلاعات، ایمیل آنها را دریافت کنید، و با ایمیل مارکتینگ آن افراد را هم به مشتری خود تبدیل کنید.
5- استفاده از تصویر فرد در صفحهی محصول:
دنیای مجازی را تبدیل به دنیای واقعی کنید.
یکی از بهترین راههای اعتمادسازی و ایجاد اطمینان در افراد استفاده از تصاویر فرد در کنار محصول، یا هنگام استفاده از محصول است.
فرض کنید شما فروشندهی دستگاههای پرینتر صنعتی و خانگی هستید.
معمولاً برای افرادی که خریدار پرینتر صنعتی هستند سرعت دستگاه مهم است و اندازهی آن اهمیت زیادی ندارد، اما برای افرادی که قصد خرید پرینتر خانگی را دارند اندازهی دستگاه و جایی که اشغال میکند بسیار مهم است.
شما میتوانید برای صفحهی محصول پرینترها از تصویر فردی در کنار دستگاه یا در حال استفاده از آن قرار دهید و با این روش، هم اعتماد افراد را جلب کنید و هم به آنها نشان بدهید دستگاه چه فضایی را اشغال میکند.
6- از گواه مشتریان قبلی استفاده کنید:
شما هرچقدر هم در مورد مزایای محصول خود صحبت کنید، بازهم استفاده از نظرات مشتریان قبلی تأثیرگذاری خیلی بیشتری خواهد داشت.
اکثر افراد از روی نظرات مشتریان قبلی تصمیم میگیرند خرید کنند یا نه.
سعی کنید با مشتریان قبلی خود در ارتباط باشید و نظرات آنها را بهصورت متن، صوت یا فیلم دریافت کنید، و از آنها در صفحه محصول خود استفاده کنید.
بعضی افراد برای راحتی کار خود از نظرات ساختگی و غیرواقعی استفاده میکنند.
این کار یکی از اشتباهات جبران نشدنی است و تهدید بزرگی برای برند و اعتبار کسبوکار محسوب میشود.
ممکن است وبسایت شما بهتازگی راهاندازی شده باشد یا محصول خود را تابهحال به کسی نفروخته باشید، در این حالت میتوانید محصولتان را به نزدیکان و اطرافیان خود بهصورت رایگان بدهید و از آنها بخواهید بعد از استفاده نظرشان را به شما اعلام کنند.
به همین راحتی میتوانید نظرات کاملاً واقعی به دست آورید و در صفحهی محصول خود قرار دهید.
در این مقاله 6 عامل قانع سازی در صفحه محصول را نام بردیم و در مورد هرکدام بهطور مختصر توضیح دادیم.
راههای بسیار زیادی برای قانع سازی در صفحه محصول وجود دارند که میتوانید از آنها استفاده کنید، استفاده از این عوامل میتواند قانع سازی در صفحه محصول شما را افزایش دهد و درنتیجه باعث افزایش فروش شود.
از اینکه تا انتهای این نوشته با سایت آی وحید همراه بودید، از شما متشکریم.