با سلام خدمت شما کاربران گرامی . امروز در مورد روش های بهبود جستجو وردپرس مقاله آموزشی برایتان آماده کردیم . جستجو در تمامی سایت ها و نه تنها وردپرس بخش اصلی و اساسی به منظور برقراری ارتباط با کاربر میباشد . کاربر با جستجو در بین مقالات سایت شما میتواند بهترین نتیجه خود را پیدا کند و همین امر باعث افزایش ماندگاری کاربر در سایت شما خواهد شد . نرخ فرار کاهش می یابد و چه بسا که دوستان خود را برای بازدید سایت شما و خواندن مقالات موجود در آن به سایتتان دعوت کند .
بهبود جستجو وردپرس توسط افزونه Search & Filter
همانگونه که گفته شد جستجو رکن مهم سایت شما میباشد . ما میخواهیم امروز دو راه به شما پیشنهاد دهیم تا با استفاده از آنها بتوانید بخش کاربردی جستجو سایت خود را قوی تر کنید . هر کدام از این دو راه یک افزونه خاص برای خود دارند . احتمالا شما به سایت های فروشگاهی سر زده اید . زمانی که میخواهید محصولی را جستجو کنید در کنار فیلد نام عبارت جستجو ، گزینه ای به صورت لیست کشویی برای انتخاب نوع دسته بندی محصول را نیز مشاهده میکنید . روش اول ما با استفاده از افزونه ای برای انجام این کار جلو میرود . برای اینکه به این هدف برسید کافی است افزونه Search & Filter را نصب و فعال کنید . این افزونه فیلتری در کنار نام عبارت جستجو قرار خواهد داد که امکان دریافت جواب بهتر از جستجو خواهید داشت . اگر بخواهید کادر جستجو را در سایت خود قرار دهید میتوانید از ابزارک زیر نیز استفاده کنید .
[searchandfilter fields="search,category,post_tag"]
برای انجام تنظیمات و مشاهده آن میتوانید پس از نصب افزونه از نوار کناری مدیریت وردپرس به دنبال گزینه Search & Filter بگردید .
این صفحه در مورد کارهایی که میتوانید با کمک افزونه انجام دهید بیشتر به شما خواهد گفت . شما میتوانید نتایج جستجو را به دسته بندی های خاصی محدود کنید .
به عنوان مثال اگر بخواهید نتایج جستجو را به دسته movie محدود کنید میتوانید از این کد کوتاه استفاده کنید :
[searchandfilter fields="search,movie"]
اگر هم نخواستید میتوانید دسته بندی های بلاگ خود را برای انتخاب کاربر قرار دهید تا کاربر بتواند آنها را فیلتر کند .
همچنین میتوانید علاوه بر دسته بندی ها برچسب ها را نیز به این فیلتربندی اضافه کنید . این کار با کد زیر قابل انجام است :
[searchandfilter fields="category,post_tag" submit_label="Filter" headings="Categories,Tags"]
خروجی نیز چیزی مشابه تصویر زیر خواهد شد :
بهبود جستجو وردپرس توسط افزونه Search Exclude
اما روش دوم بهینه سازی توسط افزونه ای به نام Search Exclude انجام خواهد شد . این افزونه کمکی که به شما میکند در استثنا قائل شدن برخی صفحات انتخابی برای نتایج جستجو است . به عنوان مثال شما دلیلی نمیبینید تا صفحه درباره ما یا تماس با ما جزو نتایج جستجوی کاربر باشد . پس بهتر است این صفحه در نتایج جستجو نباشد . زیرا بازخورد بهتری برای کاربر خواهد داشت .
پس از فعال سازی افزونه گزینه ای در پایین تمامی صفحات به نام همین افزونه اضافه خواهد شد که میتوانید برگه های مورد نظر خود را از نتایج جستجو حذف کنید .
علاوه بر این از منو تنظیمات گزینه Search Exclude در دسترس خواهد بود تا شما بتوانید صفحه هایی که در این افزونه آنها را انتخاب کرده اید مدیریت کنید .
امیدوارم که از این آموزش استفاده کافی برده باشید . خوشحال میشویم نظرات خود را با ما در میان بگذارید .