سیستم مدیریت محتوا چیست ، اینفوگرافیک سیستم مدیریت محتواها
از روزهایی که بیشتر وب سایتها تنها با HTML و CSS و حتی فلش طراحی می شدند بیش از ١٠ سال گذشته است. برای طراحی و راه اندازی یک وب سایت، راههای گوناگونی وجود داشته و دارد اما امروزه بسیاری از فناوریها تغییر کرده است و سیستم مدیریت محتوا (CMS) وارد رقابت با سایتهای استاتیک HTML شدهاند.
اما چرا …؟!
ارزانتر – بیشتر آنها رایگان و متن باز هستند.
سریعتر – میتوانید به راحتی در کمتر از ٣٠ دقیقه یک وبسایت ایجاد نمایید.
سادهتر – اکثر آنها به کد نویسی یا مهارت برنامه نویسی نیاز ندارند.
برای آن دسته از ما که میخواهیم یک وب سایت قدرتمند بدون نگرانی از جنبههای فنی و کدنویسی آن داشته باشیم، حداقل سه گزینه محبوب وجود دارد: سیستم مدیریت محتوا وردپرس، سیستم مدیریت محتوا جوملا و سیستم مدیریت محتوا دروپال.
تمامی این سیستم مدیریت محتوا ها، سیستم مدیریت محتوای شگفت انگیز هستند که میتوانند به سرعت و سادگی یک وب سایت بسازند. بیشتر افراد، زمانی که با یکی از آنها شروع به کارمیکنند، دیگر تمایلی به دل کندن از آنها ندارند. در ادامه به بررسی و مقایسه هر یک از این سیستم مدیریت محتواها خواهیم پرداخت.
وردپرس، جوملا یا وردپرس در یک نگاه:
وردپرس: بهترین انتخاب برای مبتدیان. برای وب سایتها و وبلاگهای کوچک و متوسط پیشنهاد میشود.
جوملا: مناسب برای سایتهای تجارت الکترونیک؛ اما به حداقل دانش فنی کدنویسی نیاز دارد.
دروپال: سختترین، اما معمولاً به عنوان قدرمندترین CMS شناخته میشود.
شما انتخاب کنید.
هواداران هر یک از این سیستمهای مدیریت محتوا، سیستم مورد نظر خود را نسبت به سایر سیستمها ترجیح میدهند و به شدت تعصب دارند؛ اما حقیقت آن است شرایط و نوع کاربرد برای هر کاربر متفاوت است. باید گزینهها و نیازهای خود را شناسایی کنید و سپس بهترین سیستم مدیریت محتوا را متناسب با نیاز خود انتخاب نمایید.
برای افرادی که به دنبال یک وب سایت شخصی و یا یک وب سایت برای یک کسب و کار کوچک هستند، وردپرس بهترین انتخاب است. اگر به دنبال طراحی سایتی هستید که که معتقید به سرعت رشد خواهد کرد و خواهان توسعه گسترده ویژگیهای وب سایت هستید، دروپال انتخاب مناسبی است. جوملا نیز برای آنهایی که بدنبال حد میانه در ویژگیهای وب سایت هستند و یا ممکن است بخواهند یک شبکه اجتماعی ایجاد نمایند، انتخاب خوبی است.
بهترین سیستم مدیریت محتوا وردپرس است ، برای درک بهتر اینفوگرافیک وردپرس را مشاهده کنید.
در ضمن می توانید توضیحات جامع و کاملی پیدا کنید در پست وردپرس؟!
منبع : هاست ایران