ممکن است یک کسب و کار جدید را آغاز کرده باشید یا می خواهید رشد کسب و کار خود را آغاز کنید، در این صورت به ایجاد وب سایت تجاری نیاز دارید.مشتریان امروزی اعتقاد دارند که هر کسب و کاری حتما باید دارای وب سایت باشد. آنها داشتن یک وب سایت را نشانه ای از اعتبار یک کسب و کار می دانند.بسیاری از کسب و کارها، با روند ایجاد وب سایت تجاری آشنا نیستند. در این مقاله، طی 6 مرحله ی خلاصه، شما را با نحوه ایجاد سایت تجاری آشنا می سازیم.

مراحل ایجاد وب سایت تجاری :

  • انتخاب یک نام تجاری با یک دامنه وب دردسترس
  • طراحی لوگو اختصاصی
  • انتخاب یک سرویس میزبانی وب
  • ثبت نام دامنه
  • طراحی وب سایت
  • استخدام یک توسعه دهنده برای کدنویسی و استقرار سایت شما

پیش از توضیحات ، پیشنهاد میکنم این ویدیو ساخت سایت وردپرس با یک میلیون تومان در یک روز را مشاهده کنید . در این ویدیو تلاش کرده ایم در خلاصه ترین حالت ممکن به شما سریع ترین راه ساخت سایت را توضیح دهیم .

انتخاب یک نام تجاری با یک دامنه وب ( نام برند )

بالاخره به این نتیجه رسیدید که به طراحی سایت تجاری نیاز دارید. پیشنهاد می کنیم از همان ابتدا بدرستی برای آن برنامه ریزی کنید. این بدان معناست که هنگام انتخاب نام تجاری خود، دامنه وب مناسبی برای خود درنظر بگیرید.

داشتن دامنه وب برجسته، شانس یافتن کسب و کار شما توسط مشتریانتان را افزایش می دهد. یک اشتباه رایج که اغلب شاهد آن هستیم این است که یک تجارت تحت یک نام انجام می شود اما نام دامنه آن کاملا متفاوت است. این کار باعث سردرگمی مشتریان فعلی و مشتریان احتمالی شما می شود.

ویژگی های یک نام دامنه خوب

بهترین دامنه ها برای ایجاد وب سایت تجاری، کوتاه و شامل نام کسب و کار شما هستند و یک پسوند دامنه مانند .com دارند. این باعث می شود یافتن و به خاطر سپردن وب سایت برای مشتریان آسان باشد. درحالیکه دامنه های .com محبوب تر هستند، .biz، .net، .edu، .org ، .ir و غیره درحال استفاده و موردتوجه بیشتری هستند.

به دنبال دامنه ایی باشید که فقط « yourbusinessname.com » باشد. اما ایده ی خوب دیگر در این زمینه این است که از دامنه های موازی مانند .biz یا .net و غیره نیز استفاده کنید و سپس آنها را به وب سایت اصلی خود هدایت کنید. با این روش، اگر مشتری جستجو کند و دامنه شما را اشتباه بگیرد، همچنان به سایت شما وارد می شود.

طراحی یک لوگوی اختصاصی

در مراحل ایجاد وب سایت تجاری، لوگوی شما، سنگ بنای هویت برند شرکت شما است. مخاطبان شما، کسب و کار شما را با لوگوی شما شناسایی می کنند. به همین دلیل باید مطمئن شوید از یک لوگوی منحصربفرد، به یادماندنی و خاص برای برند خود استفاده می کنید. استفاده از لوگوهای طراحی عمومی برای کسب و کار شما، باعث می شود تجارت شما کاملا فراموش شود.

بهترین لوگوها بصورت اختصاصی برای کسب و کار شما طراحی شده اند. چنین لوگوهایی با یک احساس یا یک ایده ارتباط برقرار می کنند که با هویت منحصربفرد برند تجاری مطابقت دارد. هنگامی که یک احساس یا ایده برای مصرف کننده تداعی شود، لوگو یا تجارت شما را به یاد ماندنی می سازد. اما این تنها زمانی می تواند اتفاق بیفتد که لوگو بطور خاص برای برند منحصربفرد شما طراحی شده باشد.

انتخاب یک سرویس میزبانی وب ( هاست )

پس از انتخاب یک نام و دامنه تجاری برای ایجاد وب سایت تجاری، باید به سراغ یک سرویس میزبانی بروید. میزبانی را بعنوان یک املاک واقعی آنلاین درنظر بگیرید که وب سایت شما در آن زندگی می کند. بنابراین، مهم است که وب سایت خود را روی پایه ای محکم بنا کنید.

کیفیت میزبان وب شما در میان سایر عوامل، سرعت و قابلیت وب سایت شما را تعیین می کند. اگر سرویس میزبانی وب شما ضعیف باشد، وب سایت شما نیز چنین است. بنابراین حتما بدنبال سرویس میزبانی با سرویس قابل اعتماد یا uptime و سرعت سرور سریع تر باشید.

ثبت نام دامنه ( دامین )

برای بدست آوردن دامنه وب موردنظر، باید آن را ثبت کنید. شرکتهای میزبانی وب نیز گزینه ای برای ثبت نام دامنه دارند و می توانید از طریق آنها اقدام کنید. هنگامی که وب سایت شما آماده راه اندازی شد، توسعه دهنده وب، دامنه را به وب سایت شما پیوند می دهد.

طراحی وب سایت تجاری

وب سایت شما، یکی از مهمترین سفیران تجارت جدید شما و یکی از مولفه های مهم استراتژی بازاریابی و برندسازی شما است. بنابراین مهم است که سایت سفارشی مختص خود را داشته باشید. هرچند، صاحبان کسب و کارهای امروزی، گزینه های زیادی برای ساخت سایت تجاری دارند. اما بهتر است از طراحی سفارشی برای طراحی وب سایت تجاری استفاده کنید.

ایجاد وب سایت تجاری با طراحی سفارشی، درنهایت کنترل بیشتری به شما ارائه می دهد. یک طراحی با برند واقعی و دقیق، نشان دهنده ی تجارت شما و قابلیت عملکردی است که تجارت شما نیاز دارد.

باید آنچه را که نیاز دارید به شرکت طراحی سایت بگویید. آنها براساس توضیحات شما، طراحی اولیه را انجام می دهند و سپس اصلاحات لازم را باتوجه به نظرات شما اعمال می کنند. بنابراین مهم است که کار طراحی سایت تجاری خود را به یک شرکت حرفه ای طراحی سایت بسپارید.

استخدام یک توسعه دهنده برای کدنویسی و استقرار سایت

قبل از اینکه یک وب سایت بتواند به یک سایت کارامد تبدیل شود و کاربران بتوانند با آن تعامل داشته باشند، باید کدنویسی و مستقر شود. کدنویسی یک جادوی پشت صحنه است که یک تجربه وب تعاملی را برای کاربران شما ایجاد می کند. کدنویسی باعث می شود منوهای کشویی ظاهر شوند، دکمه های قابل کلیک را بزنید و نتایج جستجو را ارائه دهید.

در روند طراحی سایت تجاری، طراحی سایت و برنامه نویسی سایت، دو مجموعه مهارت مجزا هستند.

مهم است بدانید که تخصص های بیشتری در میان توسعه دهندگان وب وجود دارد. توسعه دهندگان به سه دسته ی زیر تقسیم می شوند:

توسعه دهندگان Front-end: مسئول جنبه های مشتری مداری یک وب سایت مانند زمینه های تعاملی، دکمه ها و نمایش داده ها از back-end هستند.

توسعه دهندگان Back-end: وظیفه دارند اطمینان حاصل کنند که داده های صحیح از سرور شما به کاربران شما در front-end می رسد.

توسعه دهندگان Full-stack: با front-end، back-end، سرورها و نرم افزار سرور کار می کنند. آنها می توانند هر چیزی را از شروع تا پایان مدیریت کنند.

نتیجه گیری

شروع هر کسب و کار، نیازمند داشتن یک وب سایت کامل و جامع است. در اینجا نکاتی را درمورد مراحل ایجاد وب سایت تجاری بیان کردیم. امیدواریم اطلاعاتی که با شما به اشتراک گذاشته ایم به آغاز موفقیت آمیز طراحی وب سایت تجاری شما داشته باشید.

به این مطلب چه امتیازی می‌دهید؟