لاراول چیست چگونه طراحی سایت لاراول را انجام دهیم
آموزش طراحی سایتلاراول یک پلتفرم محبوب برنامه نویسان است که به دلیل عملکرد عالی توانسته بسیار شناخته شود و به جادوگر دنیای وب معروف شود. چرا که بسیاری معتقداند کارهایی که این فریم ورک در فرآیند توسعه وب اپلیکیشن انجام می دهد ، جادویی است. سیستم لاراول بسیار ایمن است و همیشه روش هایی برای بهبود امنیت برنامه های خود دارد. این فریم ورک به صورت کدباز ، رایگان در اختیار کاربران قرار می گیرد و با کمترین میزان کدنویسی و با وارد کردن دستوراتی کوتاه ، کارهای بزرگی را انجام می دهد. از جمله سیستم های عضویت که تنها با وارد کردن یک دستور پیاده سازی می شود.
در این مقاله آی وحید شما را با فریم ورکی آشنا می کند که با قابلیت های مخصوص به خود و ویژگی های مدرنی که به آن اضافه شده زندگی توسعه دهندگان را آسان و توسعه وب اپلیکیشن ها را جذاب می کند، پس با ما همراه باشید.
- فریم ورک لاراول چیست
- پیش نیاز کار با لاراول
- در ایجاد سایت لاراول چه کمکی میکند
- مزایای فریم ورک لاراول
- معایب فریم ورک لاراول
- ویژگی های منحصر به فرد لاراول
فریم ورک لاراول چیست
اول میخواهیم با تعریفی از فریم ورک قدرتمند توقع خود را از یک فریم ورک مشخص کنیم. یک فریم ورک مجموعهای از کتابخانههای برنامه نویسی ، دستورالعمل و قانون برای ساخت چیزی دارد. این چارچوب متنباز PHP ابزارهایی برای کدنویسی های مختلف در دسترس میگذارد تا برنامه نویسان کدهای کمتری بنویسند و در زمان کمتر نتیجه دلخواه را دریافت کنند.
فریم ورک لاراول با داشتن همه ویژگیهای یک فریم ورک کامل و قدرتمند بهترین گزینه را برای برنامه نویسان دارد و در دنیای وب تقریباً بیرقیب است. در سال های اخیر استفاده از این فریم ورک بیشتر گسترش پیدا کرده. به همین دلیل زمانی که تصمیم داریم طراحی سایت را بهصورت اختصاصی پیاده سازی کنیم لاراول کمک میکند تا با تمرکز روی سادگی ، وضوح و سهولت ساختن همه اجزای وب ازجمله پروژه های سرگرمی تا راهکارهای پیچیده از آن استفاده کنیم.
فریم ورک لاراول مبتنی الگو معماری MVC است یعنی سه ویژگی ارتباط به پایگاه داده ، ایجاد رابطه کاربری برای نمایش ، امکان تغییر داده دیتابیس و کنترلر برای پردازش درخواست های کاربران را داراست تا به اجرای سریع و آسان دستورات بپردازد. همچنین با بهرهمندی از ابزار ORM کارایی و انعطافپذیری چشمگیری برخوردار است.
پیش نیاز کار با لاراول
قبل از شروع کار با لاراول نیاز است که با کدنویسی HTML ، Core PHP و Advance PHP آشنا باشید. جالب است که در گذشته PHP مانند غرب زبان های برنامه نویسی بوده که در آنجا نوع داده بهصورت پویا استفاده می شده ولی امروزه یادگیری آن به دلیل در پیکربندی و توسعه وب اهمیت زیادی پیدا کرده و لازم است برنامه نویسان آن را فرا گیرند.
در ایجاد سایت، لاراول چه کمکی میکند
زمانی که برای کدهای تکراری خود میخواهید برنامه بنویسید ، به دنبال راهحل و short code مناسب هستید لاراول کار شما راه میاندازد و میتواند مسیر رسیدن به نتیجه را کوتاه کند.
استفاده لاراول از الگوی MVC باعث میشود که لایههای مختلف از هم جدا شوند و با توابع داخلی زیاد برنامه موردنظر را بهبود دهد.
مزایای استفاده از فریم ورک لاراول
لاراول یکی از جدیدترین فریم ورک های PHP است که با پالایش بسیار بالا ، امکانات هوشمند در اختیار برنامه نویسان میگذارد و با بهروزرسانی های جدید مزایای بیشتری را برای توسعهدهندگان دارد.
سرعت بالایی دارد
لاراول با سرعت بخشیدن به وظایف و دستورات میتواند به کامپایل کردن سرعت بخشد.
برای کاربران کارایی آسانی دارد
به دلیل در اختیار بودن توابع بهصورت ماژولار ، کاربران میتوانند از ویژگی های جدید این فریم ورک برای فراخوانی توابع و کلاسهای ایده آل خود بهراحتی استفاده کنند.
بهروزرسانی سریع
برنامه نویسان نیازی به داشتن کد های تو در تو پیدا نمیکنند و درنتیجه میزان خطا تا حد بالایی کاهش پیدا میکند و کاربران میتوانند سادهتر خطاهای خود را رفع کنند.
مدولاسیون
توسعه دهندگان و برنامه نویسان میتوانند بدون هیچ زحمتی کدها را مجدداً استفاده کنند و نیازی به کدنویسی مجدد نداشته باشند.
احراز هویت
سیستم امنیتی احراز هویت قدرتمند فریم ورک لاراول به همراه کدهای آماده پیکربندی است که می توان بعد از نصب لاراول آن را فعال کرد و در سیستم ثبت نام ، ورود و خروج بکار برد.
و مزایای دیگر لاراول :
- یادگیری آسانی دارد و می تواند با سفارشی سازی منحصر به فرد در کیفیت نمایش صفحه در اولیت بالایی قرار می گیرد.
- مستندات کاربر کامل است و در ساده ترین شکل موجود میباشد.
- با مدیریت صف کارهای غیرضروری را چکیده میکند و قرارگیری آنها را در پشتصحنه فراهم میکند تا زمان پاسخ گویی به کاربر کاهش یابد.
- روند های معمول برنامه نویسی مانند احراز هویت را بهآسانی اجرا میکند.
- قابلیت ایجاد پکیج های مختلف وجود دارد.
معایب لاراول
- نسبت به فریم ورک های Django و Ruby از پشتیبانی کمتری برخوردار است
- توسعه دهندگان آماتور هنگام گسترش کدها و کلاس ها با مشکلاتی مواجه میشوند که البته با برون سپاری می توانند این مسئله را حل کنند.
- برخی از روش های موجود درروند مسیریابی معکوس پیچیده هستند.
ویژگی های منحصر به فرد لاراول
لاراول در تمام کوئری های خود را در Model های جداگانه ذخیره میکند تا بعداً از آنها استفاده کنید این ویژگی باعث میشود که حجم کدهای شما تا حد زیادی کاهش پیدا کند ، بهتر و راحتتر بتوانید با برنامههای خود تعامل داشته باشید.
سیستم انتقال بانک اطلاعاتی
راهی آسان برای تعریف ساختار جدول پایگاه داده دارد و تغییرات را با کدهای PHP آسان میکند و امکان تغییر ستون ها را به صورت دستی به محل خود میدهد.
امنیت لاراول
وقتی سایتی را قرار است به صورت اختصاصی طراحی و پیاده سازی کنیم باید تمام موارد امنیتی آن را لحاظ کنیم. لاراول کمک میکند امنیت سایت بالاتر رود و بتوانیم از جدیدترین تکنولوژی برای برقراری ارتباط با پایگاه داده خود استفاده کنیم.
به طور کلی هر برنامه ای به دو سطح امنیتی امنیت برنامه و امنیت سرور نیاز دارد ویژگی های لاراول امکان ایمن کردن هر قسمتی را به شما می دهد.
ویژگی های امنیتی لاراول :
- سیستم احراز هویت لاراول
- امکان انتخاب بسته امنیتی دلخواه
- محافظت در برابر XSS
- تا زمانی که از Fluent Query Builder یا Eloquent استفاده می کنید شما را در برابر ورود SQL محافظت می کند.
- کاهش آسیب پذیری های لاراول از CSRF از طریق روش Classes Token method انجام میدهد.
- با ایجاد یک کلید برای کاربر جدید از کوکی های شما محافظت میکند.
در کل کسانی که به سطح بالایی از محافظت نیاز برای ایجاد وب سایت و برنامه خود نیاز دارند ، اغلب لاراول را انتخاب میکنند. درنهایت ما ویژگی های اصلی امنیت سایت لاراول را که به شما کمک میکند تا سایت تجاری یا فروشگاهی خود را ایمن نگهدارید را بررسی میکنیم.
سرعت لاراول
لاراول در آخرین نسخه خود از PHP نسخه 7.2 استفاده می کند تا بالاترین سرعت را برای هر سایتی داشته باشد. دسترسی لاراول به پایگاه داده از طریق مدل Eloquent ORM است و میتواند با سرعت و امنیت بالایی کوئری های سنگین را هم اجرا کند.
تست واحد ( Unit-Testing )
فریم ورک لاراول قادر است که چندین تست واحد را در مدل کلاس ها ، کنترل کننده ها و غیره آزمایش کند و اطمینان دهد که با تغییر جدید در قسمتی ، برنامه وب را غیرمنتظره خراب نکند. همچنین به طور خودکار حافظه کش و سیشن در حالی که تست انجام می دهید را به درایو تنظیم کند.
محیط اختصاصی Artisan
لاراول با یک فرمان داخلی به نام آرتیسان به خودکارسازی کارهای تکراری و خسته کننده برنامه نویسی کمک میکند و برای ایجاد ساختار دیتابیس هم استفاده می شود.
پایان
فریم ورک لاراول با اینکه 5 سال است ارائه شده اما هر گونه امکاناتی که برنامه نویسان به دنبال آن هستند پیروی میکند و میتواند پروژه های شما را در محیط PHP توسعه دهد و با آپدیت هایی که دارد ، برای پیشبرد سریعتر و بینقص بکار گرفته شود. گرچه استفاده از فریم ورک ها کاملا سلیقه ای است و نمی توان یکی از آنها را برتر و قوی تر از دیگر فریم ورک ها دانست اما بدون شک فریم ورک لاراول انتخاب خوبی خواهد بود.