روش های کسب درآمد از برنامه نویسی
  • 22 بهمن 1399
  • بدون دیدگاه
  • فهیمه شریفی

روش های کسب درآمد از برنامه نویسی

آموزش

این روزها برنامه نویسی به یکی از رشته های پرطرفدار و پولساز تبدیل شده است و افراد بسیار زیادی به این رشته علاقه پیدا کرده اند.

سوالی که برای خیلی ها وجود دارد، این است که بعد از یادگیری برنامه نویسی، روش های کسب درآمد از برنامه نویسی چه چیزهایی هستند و چطور می توانند از این روش ها کسب درآمد کنند؟

اگر شما هم به یادگیری برنامه نویسی علاقمند هستید یا در حال حاضر یادگیری برنامه نویسی را شروع کرده اید و می خواهید از این روش درآمدهای خوبی به دست آورید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا شما را با روش های کسب درآمد از برنامه نویسی آشنا کنیم.

روش های کسب درآمد از برنامه نویسی

قبل از این که سراغ این روش ها برویم، باید بدانید که برای انجام هرکدام از این روش ها و رسیدن به درآمدهای مناسب، باید در ابتدا در کار خودتان حرفه ای شوید، یعنی به صورت حرفه ای زبان برنامه نویسی موردنظرتان را یاد بگیرید و به آن تسلط داشته باشید تا بتوانید پروژه های مختلف را با بهترین کیفیت ممکن انجام دهید.

دوم مورد این است که مدیریت پروژه انجام دهید، یعنی اگر به صورت مستقل کار می کنید، پروژه ها را با کیفیت مناسب و در زمان مناسب تحویل دهید تا کارفرما از شما راضی باشد.

سومین مورد این است که خوش قول باشید، به خاطر رودربایستی با مشتری کاری را قبول نکنید یا قولی ندهید، چون اگر بدقولی کنید و نتوانید آن کار را انجام دهید یا به موقع انجام دهید، نگاه مشتری به شما عوض می شود و احتمالا دیگر با شما همکاری نخواهد کرد. پس با در نظر گرفتن این سه نکته مهم، برویم سراغ روش های کسب درآمد از برنامه نویسی و این روش ها را باهم بررسی کنیم.

1- برنامه نویس فریلنسر :

اولین و ساده ترین روش کسب درآمد از برنامه نویسی ، این است که فریلنسر شوید و خودتان پروژه های برنامه نویسی دریافت کنید و انجام دهید و از این روش کسب درآمد کنید.

این روش می تواند هم درآمدهای خوبی را برایتان ایجاد کند ( با در نظر گرفتن سه نکته بخش قبلی ) و هم می تواند باعث آزادی زمانی و مکانی شما شود.

اگر دوست دارید یک زندگی آزادانه داشته باشید، برنامه نویس فریلنسر شوید.

البته گفتنی است که در این روش باید مدیریت مالی بسیار قوی داشته باشید تا بتوانید درآمدهای خودتان را مدیریت کنید. همچنین باید سعی کنید یک وبسایت شخصی برای خودتان راه اندازی کنید و نمونه کارها و تجربیات خودتان را در آنجا قرار دهید تا بتوانید نظر افراد بیشتری را به تخصص و کار خودتان جلب کنید.

برای گرفتن پروژه هم می توانید از سایت هایی مانند پونیشا ، انجام میدم و زودو استفاده کنید تا پروژه های برنامه نویسی را دریافت کنید و انجام دهید و کسب درآمد کنید.

2- استخدام در شرکت ها :

دومین روش کسب درآمد از برنامه نویسی ، استخدام در شرکت هایی است که نیاز به برنامه نویس دارند.

شما می توانید با یادگیری برنامه نویسی و ساخت یک رزومه خوب برای خودتان، در شرکت هایی که نیاز به برنامه نویس دارند مخصوصا شرکت های طراحی وبسایت، استخدام شوید و به عنوان برنامه نویس حقوق ماهانه دریافت کنید.

این روش هم می تواند برای شما درآمدهای خوبی را ایجاد کند، البته در کنار این روش می توانید روش قبلی را هم انجام دهید و دو منبع درآمد برای خودتان ایجاد کنید.

3- کسب درآمد دلاری از برنامه نویسی :

سومین روش کسب درآمد از برنامه نویسی ، این است که در سایت های فریلنسینگ خارج از ایران عضو شوید و پروژه دریافت کنید و درآمد دلاری داشته باشید. البته باز هم تاکید میکنیم که این کار نیازمند این است که تخصص کافی در کار خودتان داشته باشید و بتوانید پروژه های مختلف را به درستی اجرا کنید و همچنین نیاز است کمی با زبان انگلیسی آشنا باشید تا بتوانید مذاکره کنید و پروژه بگیرید.

این روش تقریبا مانند همان روش اول است، با این تفاوت که در این روش شما باید در سایت های خارجی عضو شوید و درآمدتان به دلار است. البته این روش نکات دیگری هم دارد که اگر به آن علاقمند باشید، می توانید در موردش تحقیق کنید.

تا به اینجا، سه روش گفته شده را می توانید باهم انجام دهید و از سه منبع درآمد داشته باشید.

4- تولید محصول :

چهارمین روش کسب درآمد از برنامه نویسی که به نظرم بهترین روش است و می تواند به عنوان درآمد غیرفعال استفاده شود، این است که در زمینه کار خودتان محصول تولید کنید.

شاید بپرسید چه محصولی؟ مثلا اگر زبان برنامه نویسی PHP کار می کنید، می توانید افزونه های سفارشی وردپرس که سایت های وردپرسی نیاز دارند را برنامه نویسی کنید و در مارکت های فروش افزونه بفروشید. یا اگر برنامه نویس فرانت اند هستید، می توانید قالب های حرفه ای طراحی کنید و آنها را در مارکت های فروش قالب وبسایت بفروشید.

مخصوصا وردپرس بازار مناسبی دارد و این روش می تواند برایتان بسیار پولساز باشد، فقط کافیست نیاز مخاطبان را شناسایی کنید و براساس آن محصولات مناسب را طراحی و برنامه نویسی کنید.

البته این موضوع برای زبان های برنامه نویسی دیگر هم صدق می کند و فقط مخصوص وردپرس نیست. مثلا اگر برنامه نویس ASP باشید، می توانید وبسایت های پیش ساخته طراحی کنید و آنها را بفروشید، مثلا وب سایت املاک، پزشکی و… . این کار می تواند سودهای خوبی را برایتان ایجاد کند.

مارکت های معروفی که در ایران برای این کار وجود دارند، ژاکت ، راستچین و تمی هستند که می توانید از آنها استفاده کنید تا از این روش درآمد داشته باشید.

گفتنی است که این روش را هم می توانید به همراه روش های دیگر انجام دهید و 4 منبع درآمدی برای خودتان ایجاد کنید.

5- آموزش برنامه نویسی :

پنجمین روش کسب درآمد از برنامه نویسی که نیاز به تخصص و تجربه مناسب در این زمینه دارد، این است که برنامه نویسی را به کسانی که علاقمند به یادگیری این تخصص هستند، آموزش دهید.

البته قبل از این که این کار را انجام دهید، نیاز است خودتان به اندازه کافی برنامه نویسی را انجام داده باشید و تجربه کافی در این زمینه داشته باشید تا با خطاها و مشکلات این مسیر آشنا باشید و بتوانید تجربیات ارزشمند خودتان را به دیگران منتقل کنید. چون صرفا بازگو کردن یک سری نکات که از دیگران یاد گرفته اید نمی تواند آموزش شما را جالب و اثرگذار کند.

برای انجام این روش هم می توانید وبسایت آموزشی خودتان را راه اندازی کنید و برندسازی شخصی انجام دهید تا آموزش های خودتان را به کسانی که علاقمند هستند بفروشید.

جمع بندی

در این مقاله 5 روش کسب درآمد از برنامه نویسی را گفتیم و در مورد هرکدام به صورت مختصر توضیح دادیم.

امیدواریم که این مقاله کمک کند بتوانید از طریق برنامه نویسی درآمدهای مناسبی را به دست آورید و حتی کسب درآمد دلاری داشته باشید.

به نظر شما کدام روش درآمدزایی بیشتری دارد ؟ آیا روش دیگری میشناسید ؟ برای راهنمایی کاربران و خوانندگان این مقاله نظر خود را به اشتراگ بگذارید .

امتیاز شما در رابطه با این مقاله ؟
بدبدمعمولیخوبخیلی عالی
2 رای, 2,50 از 5
Loading...
فهیمه شریفی

من فهیمه شریفی، عاشق نوشتن هستم :)
همیشه سعی می کنم اطلاعات درست رو پیدا کنم و در اختیار افراد مشتاق و جستجوگر قرار بدم. خیلی خوشحالم که به عنوان نویسنده در تیم بزرگ و خلاق «آی وحید» کار می کنم.

دیدگاه شما عزیزان

  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.

کادر ارسال دیدگاه شما کاربر عزیز

2842 442121
پکیج برنامه نویس واقعی