استراتژی سئو چیست؟ نحوه ایجاد یک استراتژی استثنایی در سال 2022
  • 3 مرداد 1401
  • بدون دیدگاه
  • زهرا شیخانی

استراتژی سئو چیست؟ نحوه ایجاد یک استراتژی استثنایی در سال 2022

مقالات سئو و بهینه سازی

احتمالا زمانی که قصد راه اندازی یک سایت را دارید هدف شما از آن وبسایت گسترش کسب و کار و افزایش مشتریانتان است. اما بهتر است بدانید که شما حتی اگر زیباترین و پیشرفته ترین وبسایت دنیا را هم داشته باشید که چشمان هر بیننده ای را به خود خیره کند، اگر به درستی برای موتورهای جست و جو بهینه سازی نشده باشد، تمامی زحمات شما از بین خواهد رفت. برای این کار به یک استراتژی سئو احتیاج دارید که در این قسمت قصد داریم به طور کامل به آن بپردازیم.

با توجه به این که الگوریتم‌ها و فاکتورهای گوگل دائما در حال تغییر است پیشنهاد می‌کنیم در این زمینه حتما از یک متخصص کمک بگیرید. کارشناسان سئو آی وحید در مسیر پر چالش سئو و بهینه سازی سایت در کنار شما خواهند بود.

آن چه در این مطلب می‌خوانیم :

سئو چیست ؟

بهتر است قبل از بیان استراتژی سئو، ابتدا یک بار مفهوم SEO را با هم بررسی کنیم.

سئو فرآیندی است که در آن مجموعه اقداماتی بر روی وبسایت انجام می‌شود تا در رتبه بهتری در نتایج موتور جست و جو به دست آورد و ترافیک ارگانیک بیشتری جذب کند. در اصل بهینه سازی برای موتورهای جست و جو یک تخصص است که به یک کسب و کار کمک می‌کند تا پاسخگوی نیازهای مردم باشد.

به طور کلی SEO به 3 بخش تقسیم میشود که برای داشتن بهترین استراتژی باید روی آن ها تمرکز کنید:

On-page SEO : در این روش تمرکز بر روی محتوایی است که درون صفحات سایت وجود دارد و به کلمات کلیدی توجه بیشتری می‌شود.

Off-page SEO : در این روش پیوندهایی که از سایر نقاط وب به صفحات سایت داده می‌شود حائز اهمیت است.

Technical SEO : تمرکز این سبک از سئو بر روی معماری داخلی سایت است. گوگل به همان اندازه که به محتوا اهمیت می‌دهد برای موارد فنی نیز  ارزش قائل است. با توجه به تفاوتی که کسب و کارها با هم دارند و تفاوتی که بین آن ها وجود دارد، یک سئوکار اصولا به دنبال خلق استراتژی است که مخاطب آن حوزه به جست و جوی آن می‌پردازد.

استراتژی سئو چیست ؟

SEO Strategy فرآیند سازماندهی محتوای یک وبسایت برای ظاهر شدن در نتایج سرچ موتورهای جست و جو است. داشتن استراتژی از این جهت حائز اهمیت است که باعث می‌شود تا رسیدن به مقصد در مسیر خود باقی بمانید.

برای بازاریابی محتوا، استراتژی سئو بخش مهمی از پازل است. برای دیده شدن Content شما در وهله اول باید از نظر موتورهای جست و جو خوب باشید. اگر پراکنده و سازماندهی نشده کار کنید، ربات‌های خزنده برای فهرست کردن سایت، شناسایی حوزه فعالیت و رتبه بندی Website شما فرآیند سخت تری خواهند داشت.

اهمیت سئو سایت برای موبایل

SEO موبایل عامل مهمی است که هنگام ایجاد استراتژی کلی خود باید آن را در نظر بگیرید. این بهینه سازی شامل دسترسی سریع مخاطبان به محتوای سایت به همان صورت که در نسخه دسکتاب قابل مشاهده است، می‌شود و بسیار حائز اهمیت است زیرا گوگل ابتدا محتوای نسخه موبایل را ایندکس می‌کند. این به این معنی است که گوگل از Mobile Optimization جهت فهرست بندی و رتبه بندی صفحات برای SERP استفاده می‌کند.

به غیر از این مورد تحقیقات نشان می‌دهد که حدود 61 درصد از جست و جوهای گوگل از طریق تلفن همراه انجام می‌شود. بنابراین  Strategy که بدون در نظر گرفتن موارد مرتبط با موبایل باشد، بی اثر خواهد ماند.

استراتژی سئو محتوایی

  1. فهرستی از موضوعات مرتبط با حوزه مد نظر انتخاب کنید.
  2. لیستی از کلمات کلیدی بلند بر اساس موضاعات انتخاب کنید.
  3. یک وبلاگ راه اندازی کنید.
  4. یک برنامه منظم برای انتشار Blog در نظر بگیرید.
  5. یک پلن برای لینک سازی ایجاد کنید.
  6. فایل‌های رسانه ای را قبل از بارگذاری فشرده سازی کنید.
  7. دائما خود را در حوزه سئو آپدیت کنید یا SEO سایت خود را به یک متخصص بسپارید.

فهرستی از موضوعات مرتبط با حوزه مد نظر انتخاب کنید.

درست است که کلمات کلیدی قلب سئو هستند اما برای رشد ارگانیک صفحات کافی نیستند. در عوض باید لیستی از کلمات کلیدی هم خانواده پیدا کنید و به آن‌ها بپردازید. برای این مورد سعی کنید 10 کلمه مرتبط با محصول یا خدمات خود تهیه کنید. برای این کار می‌توانید از ابزارهای Keyword Tool ،Ahrefs ،SEMRush و … برای تحقیق و شناسایی حجم جست و جو استفاده کنید.

پس فهرستی از 10 تا 15 کلمه کلیدی مرتبط با حوزه کاریتان که توسط مخاطبان هدفتان جست و جو می‌شوند تهیه کنید و محتوایتان را بر اساس آن ها پیش ببرید.

لیستی از کلمات کلیدی بلند بر اساس موضاعات انتخاب کنید.

در بین فهرستی که در مرحله قبل تهیه کردیم کلمات کلیدی بلند را انتخاب می‌کنیم. کسب رتبه خوب در گوگل برای کلمات کوتاه دشوار است. علاوه بر این با این کار افراد بیشتری که علاقه بیشتری به محتوای شما دارند را جذب می‌کنید.

یک وبلاگ راه اندازی کنید.

وبلاگ نویسی می تواند راهی باورنکردنی برای رتبه بندی کلمات کلیدی و جذب کاربران وب سایت شما باشد. از این گذشته، هر Blog یک صفحه وب جدید و یک فرصت اضافی برای رتبه بندی در SERP است. پس اگر کسب و کار شما وبلاگ ندارد بهتر است همین الان دست به کار شوید.

یک برنامه منظم برای انتشار Blog در نظر بگیرید.

هر وبلاگ یا صفحه وب که ایجاد می کنید لزوماً نیازی ندارد که به یک دسته موضوعی تعلق داشته باشد. نوشتن در مورد موضوعات هم راستا با حوزه فعالیتتان که مشتریان شما به آنها اهمیت می دهند نیز حائز اهمیت است.

با در نظر گرفتن این موضوع، حداقل هفته ای یکبار وبلاگ نویسی کنید. به یاد داشته باشید که شما در درجه اول برای مخاطبان خود Blog می نویسید نه موتورهای جستجو، بنابراین بازار هدف خود را مطالعه کنید و در مورد چیزهایی که به آنها علاقه مند هستند بنویسید.

یک پلن برای لینک سازی ایجاد کنید.

5 مرحله اولی که بررسی کردیم مرتبط با حوزه سئو داخلی بود. اما هدف لینک سازی بهینه سازی خارجی وبسایت است. Link-Building فرآیند جذب لینک‌های ورودی ( که بک لینک نیز نامیده می‌شود ) به وب‌سایت شما از منابع دیگر در اینترنت است. به عنوان یک قاعده کلی، سایت هایی که اعتبار بیشتری دارند و به محتوای شما لینک می دهند تأثیر مهم تری بر رتبه بندی شما خواهند داشت.

برای درک بهتر تاثیر لینک‌ها می‌توانید به مطلب لینک جویس مراجعه کنید.

فایل‌های رسانه ای را قبل از بارگذاری، فشرده سازی کنید.

این یک گام کوچک اما مهم برای بهینه سازی نسخه موبایل است. با رشد سایت و وبلاگ تصاویر و رسانه‌های بیشتری خواهید داشت. این موارد به حفظ جذابیت بصری محتوایی شما کمک بزرگی می‌کنند اما فراموش نکنید این فایل ها ممکن است بسیار بزرگ باشند. به طور کلی سرعت سایت یک عامل مهم در سئو است و اگر حواستان به اندازه رسانه‌هایی که بارگذاری می‌کنید نباشد دیر یا زود تاثیر بدی بر روی Site شما خواهد گذاشت.

هرچه اندازه یک فایل بزرگتر باشد، پردازش صفحات وب برای مرورگر اینترنتی دشوارتر است. همچنین بارگذاری این تصاویر برای موتورهای جست و جو تلفن همراه نیز سخت تر است، زیرا پهنای باند دستگاه های آنها به طور قابل توجهی کمتر است. بنابراین، هرچه اندازه فایل کوچکتر باشد، وب سایت شما سریعتر بارگذاری می شود.

 اما چگونه می توان تصاویر را فشرده کرد و همچنان کیفیت را حفظ کرد ؟

استفاده از ابزارهای فشرده ساز برای کاهش اندازه فایل ها قبل از آپلود تصاویر، فیلم ها و گیف ها گزینه مناسبی است. سایت‌های زیادی برای انجام این کار وجود دارند. بهتر است رسانه های خود را در محدوده کیلوبایت (KB)  بارگذاری کنید.

دائما خود را در حوزه سئو آپدیت کنید یا SEO سایت خود را به یک متخصص بسپارید.

درست مانند بازاریابی، چشم انداز موتورهای جستجو نیز همیشه در حال تغییر است. تلاش برای رسیدن و ماندگار شدن در نتایج است که ارزشمند است. برای این کار چندین منبع آنلاین وجود دارد که می تواند به شما کمک کند. این منابع عبارتند از:

فرآیند سئو

هنگامی که استراتژی سئوی خود را ایجاد کردید، باید فرآیندی را نیز برای ادامه بهینه سازی برای کلمات کلیدی جدید و جستجوی تکاملی ایجاد کنید. چند مرحله وجود دارد که بهتر است آن ها را  انجام دهید که عبارتند از :

1. محتوای خود را از نظر تاریخی بهینه کنید.

هر ماه زمانی را به به روز رسانی پست های وبلاگ قدیمی بر اساس اطلاعات جدید و به روز اختصاص دهید تا رتبه خود را در SERP بهبود دهید. اگر در گذشته از متن جایگزین برای تصاویر استفاده نکردید این زمان بهترین فرصت برای انجام این کار است زیرا این مورد اهمیت زیادی دارد.

2. به محتوای قدیمی خود ارزش بیشتری اضافه کنید.

گاهی اوقات، متوجه می شوید که یک پست کاملاً قدیمی است. در این سناریو، شما باید فراتر از کاری که در مرحله قبلی انجام دادید بروید و آن را به‌ طور کامل به آپدیت کنید. می‌توانید این کار را با به‌روزرسانی اطلاعات و آمار قدیمی، ترکیب بخش‌های جدید برای عمق بیشتر و افزودن نقل‌قول‌ها یا داده‌های اصلی برای ارائه ترافیک بیشتر به پست انجام دهید.

ایجاد یک استراتژی سئو با توجه به اهداف کسب و کار

استراتژی بسازید که از اهداف تجاری شما پشتیبانی کند.

رتبه بندی در صفحات جستجو می تواند دشوار باشد. اگرچه ممکن است ایجاد محتوایی که حول کلمات کلیدی پربازدید متمرکز شده باشد، فریبنده به نظر برسد، اما این استراتژی ممکن است به شما در رسیدن به اهداف تجاری خود کمکی نکند.

بنابراین سعی کنید SEO Strategy ایجاد کنید که به کمک آن بتوانید کسب و کار و فروش خود را گسترش دهید.

سخن پایانی

سئو یک وبسایل یکی از سخت ترین و پیچیده ترین فرآیندها هنگام راه اندازی آن است که نیاز به یک Strategy دقیق و مدون دارد. استراتژی سئو شامل برنامه ریزی هر 3 بخش سئو که شامل تکنیکال، On-page و Off-page است، می‌شود.

توصیه می‌کنیم در صورتی که تجربه کافی در این زمینه ندارید این کار را به کارشناسان خبره آی وحید بسپارید. زیرا هزینه ای که شما برای این کار می‌کنید در میان سایر روش های بازاریابی کمتر است و نرخ بازگشت سرمایه بیشتری دارد.

امتیاز شما در رابطه با این مقاله ؟
بدبدمعمولیخوبخیلی عالی
3 رای, 5,00 از 5
Loading...
زهرا شیخانی

زهرا شیخانی هستم. علاقه مند به تولید محتوا و کسب دانش در حوزه های طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ و در این مسیر سعی میکنم آموخته ها و تجارب خودم رو با شما به اشتراک بزارم. به نظرم هر کسی تو زندگی یک رسالت شخصی داره، من رسالتم رو در یاد دادن آموخته هام میبینم.

دیدگاه شما عزیزان

  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.

کادر ارسال دیدگاه شما کاربر عزیز

2842 442121
پکیج برنامه نویس واقعی