لینک داخلی در تولید محتوا و تاثیر آن بر سئو
تکنیک های تولید محتوابرای اینکه محتوای شما بتواند به رتبه های بالای گوگل دست پیدا کند، باید لینک سازی مناسبی داشته باشد. وقتی در فضای وب به جایی متصل باشید، Google پست ها و صفحات شما را راحت تر پیدا میکند!
لینک های داخلی محتوای شما را به هم وصل میکنند و از ساختار وب سایت شما به Google گزارش میدهند.همچنین یک سلسله مراتبی را در سایت شما به وجود میآورند، بنابراین استفاده از یک استراتژی مناسب برای لینک های داخلی میتواند روی تقویت SEO سایت شما تاثیر داشته باشد.
استفاده از این لینک ها، بهترین، کم هزینهترین و موثرترین کاری است که برای محتوای خود انجام میدهیم تا در مسیر کسب رتبه های برتر گوگل و رضایت کاربر حرکت کند !
البته وقتی برای سایت لینک سازی داخلی انجام میدهیم باید در نظر داشته باشیم که آیا کاربر ما به این لینک نیاز دارد و متوجه اعتبار این لینک میشود یا نه، و اینکه مطمئن شویم که کاربر از وارد شدن به آن لینک پشیمان نمیشود.
در صورتی که بدون در نظر گرفتن این موارد برای سایت لینک سازی کرده باشیم کاربر اگر هم وارد لینک مورد نظر بشود، به احتمال زیاد خیلی سریع آن را میبندد و این روی سئو سایت ما تاثیر منفی خواهد گذاشت!
فهرست
- لینک داخلی چیست؟
- تفاوت لینک داخلی و لینک خارجی چیست؟
- چرا لینک های داخلی برای Google اهمیت دارند؟
- لینک های داخلی روابط بین محتوای سایت را مشخص میکنند؟
- لینک های داخلی به محتوای شما ارزش میدهند؟
- برای لینک های داخلی محتوای خود استراتژی داشته باشید
نیاز به خدمات تولید محتوا دارید؟
لینک داخلی چیست؟
لینک داخلی، پیوندی از یک صفحه به صفحه دیگری از سایت شماست. هم کاربر و هم موتور جستجو، از لینک داخلی برای پیدا کردن محتوا در وبسایت شما استفاده می کنند و کاربران شما از لینک ها برای چرخیدن در سایت و پیدا کردن محتوای مورد نظر خود استفاده میکنند.
علاوه بر لینک ها در صفحه اصلی، منو وغیره، میتونید لینک ها را به محتوا نیز اضافه کنید (پیوندهای متنی). پیوند متنی، کاربر را به مطالب جالب و مرتبط سایت شما میبرد.
علاوه بر این، به موتور جستجو این امکان را میدهد که محتوای شما را بفهمد و ارزش آن را مشخص کند.هرچه تعداد لینک های مهم بیشتری به صفحه داده شود، آن صفحه مهتر به نظر میرسد . بنابراین لینک های داخلی استاندارد برای سئو سایت شما اهمیت زیادی دارند!
تفاوت لینک داخلی و لینک خارجی چیست؟
وب سایت ها از لینک های داخلی و خارجی تشکیل شده اند. لینک داخلی صفحات و پستها را درون خود سایت به هم متصل میکند و لینک خارجی صفحات شما را به وب سایت های دیگر وصل میکند. در این مقاله ما روی لینک های داخلی و تاثیر آن ها بر سئو تمرکز کردیم.
چرا لینک ها برای Google مهم هستند؟
Google لینک ها را برای کشف محتوا در وب سایت ها و رتبه بندی این محتوا در نتایج جستجو دنبال میکند. اگر به یک صفحه یا مقاله لینک زیادی داده شود، به گوگل این سیگنال را میدهد که این یک مقاله مهم و ارزشمند است. بنابراین سعی کنید با پیوندهای داخلی استاندارد، کاربر و گوگل را به مهمترین صفحات خود هدایت کنید.
لینک های داخلی روابط بین محتوای سایت را مشخص میکنند؟
Google با استفاده از یک ربات به نام Google Bot ، لینک های داخلی و خارجی را دنبال میکند. این ربات به صفحه اصلی وب سایت می رسد، شروع به آنالیز صفحه می کند و اولین لینک را دنبال می کند. با دنبال کردن لینک ها، Google می تواند رابطه بین صفحات مختلف، پست ها و مطالب دیگر را متوجه شود و بفهمد که کدام صفحه ها در سایت شما موضوع مشابهی را دنبال میکنند.
لینک های داخلی به محتوای شما ارزش میدهند؟
وقتی دارید متنی را مطالعه میکنید که در آن به موضوعات مرتبط لینک داده شده، این معنی را به شما منتقل میکند که آن محتوا اهمیت و ارزش بالایی دارد. گوگل هم به صفحاتی که تعداد لینک های مهم بیشتری دارند رتبه بالاتری میدهد، و شما با ایجاد شبکه مناسبی از لینک های داخلی در سایت خود، میتوانید شانس رتبه دهی گوگل به آن را بالاتر ببرید.
اکثرا صفحه اصلی یک وب سایت به دلیل اینکه بیشترین تعداد بک لینک میگیرد، تعداد لینک بیشتری هم دارد. بنابراین، جدیدترین پست های وبلاگ شما در صورتی که از صفحه اصلی به آن ها لینک بدهید، ارزش لینک بیشتری پیدا میکنند و اگرGoogle از طریق صفحه اصلی به آنها وصل بشود، این پست های جدید را سریعتر پیدا میکند.
برای لینک های داخلی محتوای خود استراتژی داشته باشید
برای سئو سایت شما خیلی مهم است که مرتبا استراتژی لینک داخلی را ارزیابی کنید و بهبود بدهید. با اضافه کردن لینک های داخلی مناسب و اصولی، میتوانید اطمینان پیدا کنید که گوگل، متوجه ارتباط و رابطه بین صفحات و ارزش صفحات شما خواهد شد.
برای تنظیم استراتژی لینک های داخلی، فاکتور های مختلفی را باید در نظر بگیرید. چگونگی تنظیم این استراتژی، به سایت و اهداف شما بستگی دارد اما مراحلی که در ادامه این مقاله به آن ها اشاره میکنیم، میتوانند در پیدا کردن مسیر درست به شما کمک کنند:
ساختار ایده آل برای سایت خود تعیین کنید
به صاحبان وب سایت توصیه میشود که وب سایت خود را به عنوان یک هرم تصور کنند. بالای آن در واقع صفحه اصلی قرار دارد، زیر آن یک سری بخش یا دسته بندی وجود دارد و به همین ترتیب..
اگر این کار را به خوبی انجام داده باشید، فهرست سایت شما باید این ساختار را منعکس کند.
تصمیم بگیرید که مهمترین محتوای شما چیست
مهمترین محتوای شما به طور خلاصه، بهترین و کاملترین محتوای شما و هسته اصلی کار شما میباشد. در واقع همان محتوایی است که قصد دارید وقتی کاربری در مورد آن سرچ میکند، در نتایج جستجو محصول شما را ببیند.
از آنجا که باید به Google هم اطلاع بدهید که این اصلی ترین محتوای شماست، باید لینک های مرتبط زیادی به آن اضافه کنید. نقاط مختلفی وجود دارد که از آن ها می توانید به محتوای اصلی و در واقع سنگ بنای خود، لینک بدهید.
لینکهای متنی را اضافه کنید
وقتی مقاله های مختلفی راجع به یک موضوع خاص نوشتید، باید بین آن ها با لینک های داخلی ارتباط برقرار کنید. با این کار به Google و کاربر نشان میدهید که این مقاله ها از نظر موضوعی مرتبط هستند. می توانید مستقیماً از جملات مرتبط به مقاله مورد نظر لینک بدهید یا اینکه آخر مقاله به آن لینک بدهید.
علاوه بر این، شما باید به Google نشان بدهید که سنگ بنا و محتوای اصلی شما کدام یک از این مقاله هاست : ( کاملترین مقاله شما در مورد این موضوع ).
مثلا یک مقاله در باره محتوای سنگ بنا یا محتوای اصلی در سایت شما وجود دارد به اسم “راهنمای اصلی برای تحقیق در مورد کلمات کلیدی” و قصد دارید این مقاله برای همه سؤالات جستجوی مرتبط درباره [تحقیق کلمه کلیدی] در نتایج جستجوی Google قرار بگیرد.
بنابراین باید لینک هایی را از مقاله های مرتبط دیگر مثلا، “7 اشتباه در زمینه تحقیق در مورد کلمات کلیدی” یا ” کلمات کلیدی دنباله بلند” به مقاله اصلی اضافه کنید، به شکلی که کاربر از مقاله اصلی به این مقاله ها و از این مقاله ها به مقاله اصلی برسد!
با این کار گوگل متوجه میشود که راهنمای اصلی، بیشترین اطلاعات در مورد ( تحقیقات کلمه کلیدی ) را دارد و آن را بالاتر از مقالات کوتاه تر درباره تحقیقات کلمات کلیدی موجود در سایت شما رتبه بندی میکند.
بخش مقاله یا پست های مرتبط را اضافه کنید
افزونه هایی وجود دارند که بخش پست های مرتبط را به صفحه شما اضافه می کنند. اگر از این افزونه ها استفاده میکنید، حتما مطمئن شوید که مقاله ها واقعا به هم مرتبط باشند. اگه کاربر شما لینکی را به وعده مرتبط بودن با موضوعی که دنبال میکرده باز کند و این وعده دروغی باشد دیگر به شما اعتماد نخواهد کرد!
لینک های پیمایشی ایجاد کنید
علاوه بر پیوند دادن به پست ها و صفحات مرتبط با موضع، میتوانید با اضافه کردن لینک هایی به صفحه اصلی یا پیمایش برتر، اعتبار محتوای اصلی خود را بالا ببرید. این کار را با پست ها و صفحاتی که برای شما اهمیت بیشتری دارند انجام بدهید.
لینک ها را به طبقه بندی های خود اضافه کنید
طبقه بندی ها، دسته ها و برچسب ها، به شما در سازماندهی سایت کمک می کنند و به کاربر و Google کمک می کند تا محتوای شما را درک کند. همچنین کاربر راحت تر پست های مرتبط را پیدا کرده و اطلاعات مورد نیازش را میگیرد.
به مقاله های محبوب و یا مقاله های اخیر لینک بدید
آخرین گزینه برای ایجاد لینک های داخلی ،لینک به محبوب ترین یا جدیدترین پست های وب سایت شماست. ترجیحا این بخش ها را در نوار کناری یا پاورقی سایت ایجاد کنید تا در همه صفحات و پست ها نمایش داده شود. اینکار برای سایت شما ترافیک مثبت ایجاد خواهد کرد و ترافیک بیشتر یک نشانه ی مثبت برای گوگل است.
از انکر تکست یا متن لنگر استفاده کنید
انکر تکست در واقع متن قابل کلیک است که کاربر آن را میبیند و متوجه تمایز آن از بقیه متن میشود. به عنوان مثال، در عکس زیر، ” کلمات کلیدی طولانی ” ، ” بهترین روش برای پیدا کردن کلمه کلیدی ” و ” توضیحات متا ” انکر تکست هستند.
گوگل هر روز باهوش تر شده و بیشتر از قبل به نکات جزئی برای رتبه بندی سایت اهمیت میدهد،یکی از این نکات مرتبط بودن این انکر تکست ها و لینک هاست!
موتور جستجو به دو روش میتواند موضوع یک صفحه را تشخیص بدهد: محتوای صفحه ، انکر تکست و لینک ها. اگر موتور جستجو نتواند از این دو فاکتور، موضوعِ محتوای شما را تشخیص دهد؛ سایت شما نمیتواند رتبه بالایی در نتایج جستجو کسب کند.
بنابراین باید محتوای شما با متن لینک ها همخوانی داشته باشد. و این همخوانی علاوه بر بهبود رتبه سایت، تجربه کاربری خوبی را هم به کاربر میدهد که مهم ترین مسئله است، وقتی کاربر روی لینکی کلیک میکند باید محتوای مربوط به آن لینک و موضوعی که دنبال میکرده را ببیند، در غیر این صورت خیلی سریع صفحه شما را خواهد بست!
حرف آخر
بدون لینک، محتوای شما نمیتواند به رتبه بندی نتایج جستجو راه پیدا کند! با یک استراتژی لینک سازی داخلی خوب و استاندارد، می تونید ارتباط محتوای مختلف سایت خود را به هم نشان بدهید و هم اینکه نشان دهید کدام مقاله ها آموزنده تر هستند و ارزش بیشتری دارند.
اگر نکاتی که در این مقاله به آن ها اشاره شد را انجام دهید، هم گوگل و هم کاربر سایت شما را بهتر می شناسند و شانس رسیدن شما به رتبه های بالا بیشتر میشود. البته در نظر داشته باشید که باید از این تکنیک در حد استاندارد استفاده کرد، در غیر این صورت نتیجه عکس برای سایت ما خواهند داشت!
اگر نکته ای در مورد لینک داخلی هست که ما به اون اشاره نکردیم و یا تجربه خاصی در این مورد دارید، در قسمت نظرات مقاله با ما به اشتراک بذارید.