13 اشتباه وردپرس که افراد تازه کارانجام می دهند
  • 5 خرداد 1399
  • 2 دیدگاه
  • فهیمه شریفی

13 اشتباه وردپرس که افراد تازه کارانجام می دهند

آموزش طراحی سایت

اگر در یک زمینه تازه کار هستید و تجربه زیادی ندارید، کافیست از دیگران بیشتر تلاش کنید و وقت بگذارید تا بتوانید تجربیات فوق العاده ای به دست آورید. این موضوع در مورد تازه کارهای وردپرس هم صادق است.
خیلی از کاربران وردپرس، از اشتباهاتی که انجام می دهند چیزهای زیادی یاد می گیرند.بعضی از این اشتباهات خیلی راحت قابل حل هستند و مشکل بزرگی به وجود نمی آورند و بعضی از آنها هم باعث ایجاد مشکلات جبران ناپذیری می شوند.
اگر می خواهید به یک کاربر حرفه ای وردپرس تبدیل شوید، باید بدانید که چه اشتباهاتی را نباید انجام دهید. در ادامه ما لیستی از 13 اشتباه وردپرس را برای شما قرار داده ایم تا در مورد آنها اطلاعات خوبی به دست بیاورید و مرتکب این اشتباهات نشوید.

13 اشتباه وردپرس که افراد تازه کار آنها را انجام می دهند!

1- نصب تعداد زیادی افزونه

نصب تعداد زیادی افزونه
نصب تعداد زیادی افزونه

یکی از امکانات جذاب وردپرس، این است که شما می توانید با نصب افزونه های مختلف، امکانات جذابی را به آن اضافه کنید.

کاری که افراد تازه کار با این امکان انجام می دهند این است که هر افزونه ای را که می بینند نصب می کنند تا امکان خاصی به وبسایتشان اضافه شود، در صورتی که به آن افزونه نیازی ندارند.

نصب تعداد زیاد افزونه های وردپرس، باعث استفاده بیش از حد از منابع سرور می شود و وبسایت شما را سنگین می کند، این موضوع هم می تواند باعث کاهش سرعت وبسایت شود و هم می تواند باعث ایجاد اختلال بین افزونه ها شود که در نهایت وبسایت شما را دچار مشکل می کنند.

پس لطفا از نصب تعداد زیادی افزونه که به آنها نیازی هم ندارید، خودداری کنید.

2- نصب وردپرس در زیرپوشه wordpress

هنگام نصب وردپرس، نیاز است که یک فایل زیپ را در هاست خودتان آپلود کنید و آن را از حالت فشرده خارج کنید.

پس از این کار فایل های اصلی وردپرس در زیرپوشه ای به نام wordpress قرار می گیرند که باید آنها را به روت اصلی هاست خودتان منتقل کنید.

خیلی از افراد تازه کار این کار را بلد نیستند و سایت خودشان را در همان زیرپوشه نصب می کنند که این کار اصلا حرفه ای نیست و می تواند آدرس وبسایت شما را تغییر دهد.

پس حواستان باشد که حتما فایل های وردپرس را در روت اصلی هاست خودتان نصب کنید.

3- استفاده از نام کاربری پیشفرض admin

استفاده از نام کاربری پیشفرض admin

یکی از رایج ترین نام های کاربری که در وردپرس استفاده می شود، نام کاربری admin است.

خیلی از افراد تازه کار چون آشنایی زیادی با وردپرس و مسئله امنیت ندارند، این نام کاربری را انتخاب می کنند. اما این نام کاربری می تواند برای شما مشکلاتی را در بر داشته باشد.

مهمترین مشکلی که ایجاد می شود این است که وبسایت شما به راحتی قابل هک است و می تواند توسط هکرها مورد حمله قرار بگیرد.

پس سعی کنید از نام های کاربری رایج و راحت استفاده نکنید تا امنیت وبسایت خودتان را ارتقا دهید.

4- تغییر ندادن پیوندهای یکتا

یکی دیگر از اشتباهات رایج افراد تازه کار در وردپرس، این است که در پیوندهای یکتا وردپرس تغییری ایجاد نمی کنند.

نحوه لینک دهی صفحات در وردپرس به صورت پیشفرض، سئو فرندلی نیست. به همین خاطر باید این موضوع را از تغییر بخش تنظیمات، پیوندهای یکتا تغییر دهید تا نوع لینک دهی موردنظر خودتان را انتخاب کنید.

خیلی از افراد تازه کار از این موضوع خبر ندارند و از لینک دهی پیشفرض وردپرس استفاده می کنند که اصلا جالب و کاربری نیست.

5- استفاده از دسته بندی ها و برچسب های پیچیده

وردپرس یک پلتفرم فوق العاده برای توسعه وب است و می توانید از امکانات مختلفی که در اختیارتان قرار می دهد به راحتی استفاده کنید.

یکی از این امکانات، دسته بندی مطالب با برچسب ها و دسته بندی ها است که باعث می شود بازدیدکنندگان وبسایت شما، راحت تر بتوانند بین مطالب گردش کنند.

خیلی از افراد تازه کار در وردپرس، نحوه استفاده درست از برچسب ها و دسته بندی ها را نمی دانند و به همین خاطر از دسته بندی ها و برچسب های پیچیده و گیج کننده استفاده می کنند.

در این حالت به جای این که برچسب ها و دسته بندی ها به بازدیدکنندگان وبسایت کمک کنند تا راحت تر در وبسایت به گشت و گذار بپردازند، باعث گیج شدن آنها می شوند و حتی می توانند در سئو تاثیر منفی بگذارند.

پس سعی کنید از دسته بندی ها و برچسب های ساده تر و واضح تر استفاده کنید تا دچار این مشکل نشوید.

6- آپدیت نکردن وردپرس به صورت منظم

آپدیت نکردن وردپرس به صورت منظم
آپدیت نکردن وردپرس به صورت منظم

وردپرس یک سیستم بروز است که توسعه دهنده های بسیار زیادی در سراسر دنیا روی آن کار می کنند و هر روز باگ ها و مشکلات این سیستم را برطرف می کنند یا به آن امکانات جدیدی را اضافه می کنند.

هر بروزرسانی جدیدی که برای وردپرس ایجاد می شود، به خاطر حل یک مشکل امنیتی یا اضافه کردن امکانات جدید به سیستم وردپرس است.

خیلی از افراد از این بروزرسانی ها استفاده نمی کنند و وبسایت خودشان را چندین ماه آپدیت نمی کنند. در نهایت زمانی که می خواهند این آپدیت ها را انجام دهند، وبسایت آنها دچار مشکلات بسیار زیادی می شود که شاید حل آنها چندین روز طول بکشد.

اگر می خواهید از وردپرس درست استفاده کنید و مشکلی برای وبسایتتان ایجاد نشود، حتما در زمان ارائه هر بروزرسانی، بعد از این که مطلع شدید بروزرسانی وبسایت مشکلی برای شما ایجاد نمی کند، سیستم وردپرس خودتان را بروزرسانی کنید تا جدیدترین نسخه وردپرس را داشته باشید.

7- استفاده از پسورد ضعیف

استفاده از پسورد ضعیف
استفاده از پسورد ضعیف

پسورد وبسایت شما، مهمترین راه عبور هکرها برای هک کردن وبسایت است.

متاسفانه خیلی از افراد به راحتی از پسوردهای ساده استفاده می کنند و فکر می کنند برای وبسایتشان مشکلی به وجود نمی آید.

با استفاده از پسوردهای ساده و قابل حدس، شما وبسایت خودتان را در معرض خطر هک شدن قرار می دهید و می توانید مشکلات زیادی را برای آن ایجاد کنید.

پس اگر می خواهید این مشکل برایتان به وجود نیاید، حتما از پسوردهای قوی و غیرقابل حدس استفاده کنید.
ما در مقاله تغییر رمز عبور در وردپرس از طریق php MyAdmin این آموزش را به صورت ساده داده ایم.

برای این کار می توانید از دکمه ساخت رمز قوی در وردپرس استفاده کنید.

8- عدم استفاده از افزونه های کش در وردپرس

با افزایش تجربه، شما می توانید امکانات فوق العاده ای را به وبسایت وردپرسی خودتان اضافه کنید. خیلی از تازه کارها اهمیت داشتن افزونه کش را نمی دانند و به همین خاطر از این افزونه ها استفاده نمی کنند.

افزونه های کش در وردپرس، باعث بهبود عملکرد وبسایت شما می شوند. این افزونه ها با ذخیره سازی اطلاعات وبسایت در مرورگر افراد، باعث می شوند وبسایت شما لود سریعتری داشته باشد و کمتر از منابع سرور شما استفاده شود. این موضوع باعث جلوگیری از مشکلات و خرابی های احتمالی در وبسایت شما خواهد شد.

پس حتما سعی کنید از یک افزونه کش مناسب در وردپرس استفاده کنید.

9- استفاده نکردن از گوگل آنالیتیکس

اگر یک وبمستر حرفه ای باشید، احتمالا با گوگل آنالیتیکس آشنایی دارید اما اگر با این سیستم آشنا نیستید، احتمالا در دنیای وردپرس و وبمستری تازه کار هستید.

گوگل آنالیتیکس یکی از ابزارهای فوق العاده شرکت گوگل است که تجزیه و تحلیل هایی را در مورد وبسایت شما ارائه می دهد و کمک می کند بازاریابی اینترنتی حرفه ای تری را داشته باشید.

خیلی از افراد تازه کار به خاطر آشنا نبودن با این سیستم، از آن استفاده نمی کنند و همین موضوع باعث می شود اطلاعات کمی در مورد وبسایت خودشان داشته باشند.

چه باور کنید، چه نه، وردپرس اطلاعات محدودی در مورد موارد مختلف وبسایت شما مانند بازدیدها، صفحات مهم و… ارائه می دهد و اگر می خواهید اطلاعات دقیق تری در این مورد داشته باشید، باید از گوگل آنالیتیکس استفاده کنید.

با استفاده از گوگل آنالیتیکس، می توانید رفتار بازدیدکنندگان را بررسی کنید، میزان بازدیدها را بسنجید، کلمات کلیدی موثرتر و بهتر را بشناسید و کلی امکانات دیگر که کمک می کنند بازاریابی اینترنتی حرفه ای تری را انجام دهید.

10- بهینه نکردن وبسایت برای کاربران موبایلی

طبق گزارشی از Statista در سال 2017، دستگاه های موبایل 49.7 درصد از بازدیدهای وب در سراسر دنیا را در دست دارند و این آمار روز به روز در حال افزایش است.

این آمار می تواند به شما اثبات کند که بهینه سازی وبسایت برای کاربران موبایلی چقدر اهمیت دارد.

خیلی از توسعه دهنده های حرفه ای وب در دنیا می دانند که باید وبسایت خودشان را برای کاربران موبایلی توسعه دهند و آن را بهینه سازی کنند، این در حالی است که افراد تازه کار اطلاعات زیادی در مورد این موضوع ندارند و این کار را انجام نمی دهند.

این موضوع می تواند باعث شود وبسایت شما برای کاربران موبایلی به درستی نمایش داده نشود و در نتیجه می تواند باعث کاهش ترافیک وبسایت شما شود.

اول از همه شما باید از یک قالب وردپرس ریسپانسیو یا واکنش گرا استفاده کنید تا به صورت خودکار با اندازه صفحه نمایش بازدیدکنندگان هماهنگ شود. علاوه بر این افزونه WPtouch هم می تواند در این زمینه به شما کمک کنند تا بتوانید وبسایت خودتان را با موبایل سازگار کنید.

می توانید این گزینه ها را بررسی کنید و هرکدام که برایتان مناسب تر بود را انتخاب کنید تا سریعتر بتوانید وبسایت خودتان را با موبایل هماهنگ کنید.

11- انتخاب یک قالب وردپرس نامناسب

قالبی که برای وبسایت خودتان انتخاب می کنید، می تواند تاثیر زیادی در افزایش ترافیک وبسایت شما داشته باشد. نیازی به گفتن نیست که اگر قالب وبسایت شما مناسب نباشد، می تواند نرخ بانس ریت یا پرش وبسایت شما را افزایش دهد. علاوه بر این قالب وبسایت شما تاثیر زیادی در رتبه شما در سئو خواهد داشت.

افراد مبتدی ممکن است اطلاعات زیادی در مورد قالب های وردپرس و نحوه کارکرد هرکدام نداشته باشند و در نتیجه انتخاب درستی در این زمینه انجام ندهند.

برای انتخاب قالب مناسب باید سه نکته را همیشه مد نظر داشته باشید:

  1. آیا استفاده از این قالب هم برای خودتان و هم برای بازدیدکنندگان راحت است یا خیر؟
  2. قیمت این قالب مناسب است یا خیر؟
  3. آیا این قالب توسط شرکت معتبری ساخته شده است یا خیر؟

با توجه به این سه نکته، می توانید بهترین قالب را برای وبسایت خودتان انتخاب کنید. همچنین ما در مقاله راهنمای انتخاب قالب وردپرس معیار های ارزند ای را بیان کرده ایم

12- بهینه سازی نکردن تصاویر

عناصر بصری یک صفحه وب، تعیین می کنند کاربران در آن صفحه چطور فعالیت کنند.

برای این که وبسایت شما جذاب تر باشد و مانند روزنامه به نظر نرسد، استفاده از عناصر بصری به خصوص تصاویر مناسب، اهمیت بسیار زیادی دارد. با این وجود اگر تصاویر وبسایتتان را بهینه سازی نکنید، استفاده از تصاویر برایتان نتیجه مناسبی نخواهد داشت.

خیلی از افراد تازه کار، به بهینه سازی تصاویر برای استفاده در وبسایت، اهمیتی نمی دهند. این موضوع می تواند بر سرعت بارگذاری وبسایت شما و عملکرد کلی وبسایت تاثیر زیادی بگذارد. حتی بهینه سازی نکردن تصاویر، می تواند باعث کاهش رتبه وبسایت شما در سئو و موتورهای جستجو شود.

روش های مختلفی برای بهینه سازی تصاویر وبسایت وجود دارد. یکی از این روش ها این است که یک افزونه فشرده سازی تصاویر نصب کنید تا تصاویر وبسایت شما را بدون افت کیفیت، برایتان بهینه سازی کند.

13- قرار ندادن فرم تماس در وبسایت

خیلی از افراد مبتدی، فرمی را برای تماس در بسایت خودشان قرار نمی دهند. اگر فکر می کنید فقط نوشتن آدرس ایمیل در صفحه تماس کافی است، باید بگوییم اصلا اینطور نیست.

اگر فقط از طریق ایمیل با کاربران وبسایت خودتان در ارتباط باشید، ممکن است شاهد افزایش چشمگیر ایمیل های اسپم باشید و این ایمیل ها شما را کلافه کنند.

خیلی از افراد مبتدی این موضوع را نمی دانند و با آن آشنا نیستند.

بنابراین فرم تماس بهترین و مطمئن ترین راه برای ارتباط با مخاطبان وبسایت شماست.

افزونه های بسیار زیادی برای ساخت فرم های تماس وجود دارند که افزونه Gravity Forms یکی از آنهاست. این افزونه به شما امکان ساخت فرم های مختلف به وسیله دراگ اند دراپ را می دهد و به راحتی می توانید فرم های دلخواه خودتان را با استفاده از آن بسازید.

ضرب المثلی است که می گوید: عمل انسان را کامل می کند! چگونه؟ اگر از دانش های تئوری خودتان عبور کنید و آنها را عملی کنید، می توانید تجربیات فوق العاده ای به دست آورید که باعث رشد و پختگی شما در یک کار شوند.

موارد بالا، اشتباهات مهمی بودند که افراد تازه کار در وردپرس مرتکب می شوند. منتهی لیست این اشتباهات به همینجا ختم نمی شود و ادامه دارد.

اگر فردی هستید که می خواهید به صورت حرفه ای در زمینه توسعه وردپرس فعالیت کنید، باید از این اشتباهات دوری کنید تا بتوانید تجربیات بهتری به دست آورید.

در حال حاضر فقط نکاتی که در این پست گفتیم را به یاد داشته باشید تا مرتکب این اشتباهات نشوید، با گذشت زمان و تجربیات بیشتر، یاد می گیرید که اشتباهات را شناسایی کنید و آنها را تکرار نکنید.

امتیاز شما در رابطه با این مقاله ؟
بدبدمعمولیخوبخیلی عالی
4 رای, 4,00 از 5
Loading...
فهیمه شریفی

من فهیمه شریفی، عاشق نوشتن هستم :)
همیشه سعی می کنم اطلاعات درست رو پیدا کنم و در اختیار افراد مشتاق و جستجوگر قرار بدم. خیلی خوشحالم که به عنوان نویسنده در تیم بزرگ و خلاق «آی وحید» کار می کنم.

دیدگاه شما عزیزان

  • امیررضا
    22 خرداد 1399

    اشتبه گرفتن برگه ها با نوشته ها هم میشه یکی از اشتباه ها دونست :)) حداقل من زیاد دیدم

    • وحید دانافرد
      22 خرداد 1399

      سلام
      سپاس از اشتراک نظرتان ???
      شاد باشید

کادر ارسال دیدگاه شما کاربر عزیز

2842 442121
پکیج برنامه نویس واقعی